aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: «Οι παίκτες στην ραχοκοκαλιά του ΑΠΟΕΛ είναι αργοί»

Τάκης Αντωνίου: «Οι παίκτες στην ραχοκοκαλιά του ΑΠΟΕΛ είναι αργοί»

Αισιόδοξος ο Τάκης Αντωνίου για την πορεία του ΑΠΟΕΛ μετά την ισοπαλία με την Καραμπάχ, ο οποίος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (Super Sport FM 104.0) εξέφρασε την άποψη του πως στην μεσαία γραμμή δεν υπάρχουν γρήγοροι παίκτες.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ: «Το ζητούμενο ήταν να μην χάσει γιατί θα έχανε κάθε ελπίδα. Με την ισοπαλία, η οποία πιστεύω είναι καλό αποτέλεσμα, διατηρούνται ζωντανές οι ελπίδες. Θα πρέπει όμως να έχουμε το απόλυτο, δεν είναι δύσκολο με Καραμπάχ στο ΓΣΠ και Ντουντελάνζ εκτός. Έχουμε δυνατότητες να τους κερδίσουμε. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στους τομείς που πρέπει για να πάμε ένα επίπεδο πιο μπροστά. Μπορούμε βάση του υλικού που έχουμε».

Για το υλικό στον ΑΠΟΕΛ και τα σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις: «Καμιά φορά το ποδόσφαιρο που παίζει μια ομάδα δεν είναι ανάλογο της ποιότητας των παικτών αλλά ανάλογο του τρόπου να παίζει. Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με έναν τρόπο που το δυσκολεύει να είναι δημιουργικό και αποτελεσματικό. Αυτό είναι που πρέπει να διορθωθεί. Το να λέμε γενικά και αόριστα ότι η ομάδα πρέπει να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και ότι όσοι δεν τα δίνουν όλα στο γήπεδο δεν μπορούν είναι αοριστολογίες. Δεν μπορεί σε έναν αγώνα να μπαίνουν οι παίκτες και να λες ότι αυτοί τα έδωσαν όλα και αυτοί όχι, δεν υπάρχει κανείς παίκτης που να μπαίνει στο γήπεδο και να μην τα δίνει όλα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Ντολ: «Έχω άποψη. Δεν μπορείς την Παρασκευή θα αποφασίζεις ότι το Σάββατο θα δουλέψεις άλλο σύστημα. Πρέπει να έχεις έναν τρόπο που να ξέρουν οι παίκτες. Εγώ δεν ασχολούμαι με το σύστημα, αλλά με τον τρόπο που παίζει. Πάρτε τον αγώνα τον ψεσινό. Η ραχοκοκαλιά του ΑΠΟΕΛ, η μεσαία γραμμή, είναι παίκτες αργοί. Έχει παίκτες για να κάνουν τον ΑΠΟΕΛ πιο γρήγορο και πιο απαιτητικό. Ο χώρος του κέντρου δεν έχει γρήγορους παίκτες. Πρέπει να έχεις παίκτες που να αιφνιδιάζουν. Ακόμα και με τη Δόξα, με κάθε σεβασμό, θα δυσκολευτείς να την απειλήσεις».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο ΑΠΟΕΛ περιόρισε τον αντίπαλο. Ήταν πολύ ψηλή ομάδα ψες ο ΑΠΟΕΛ και μπορεί να γίνει επικίνδυνος στα στημένα. Αλλά για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν το είδα με κακό μάτι τον τρόπο παιχνιδιού. Θα πρέπει σε άλλου είδους αγώνες, που θέλεις να παίξεις πιο επιθετικά, πρέπει να εμπλουτίσεις τις γραμμές με γρήγορους παίκτες».

Για τα σενάρια πρόκρισης του ΑΠΟΕΛ: «Δεν πρέπει να θεωρήσουμε πως τους έχουμε στο ΓΣΠ. μπορούμε να τους κερδίσουμε, όμως πρέπει να είμαστε μελετημένοι. Να περιορίσουμε τους ποιοτικούς τους παίκτες, το έχουμε κάνει στον προηγούμενο αγώνα. Θα πρέπει να εμπλουτιστεί με δημιουργικούς και γρήγορους παίκτες ώστε να τους εξασκήσουμε πίεση».

Για τους αγώνες πρωταθλήματος: «Εγώ δίνω σημασία στον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα, παρά στους παίκτες. Επειδή είμαι της παλιάς σχολής, δεν μου αρέσει να γίνονται πολλές αλλαγές. Δεν μπορείς να αλλάζεις 5 παίκτες και το σύστημα της ομάδας σε λίγες μέρες».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ενόψει Καραμπάχ: «Μόνο με το να έρθουν στο γήπεδο, και να δουν το γήπεδο γεμάτο όπως με τον Άγιαξ, τότε οι παίκτες θα βάλουν σκάγια στα πόδια τους. Μακάρι να ήταν και οι οργανωμένοι. Η παρουσία του κόσμου τότε ναι θα δώσει και μια άλλη αίσθηση, θα πάρουν θάρρος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ