aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κινηθεί διαφορετικά στις μετεγγραφές»

Τάκης Αντωνίου: «Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κινηθεί διαφορετικά στις μετεγγραφές»

Για τη νίκη επί του Εθνικού, την απόδοση του Κατσαντώνη, τη συνέπεια του Γκάρνερ στο σκοράρισμα και τη συμβολή του Σάββα Πουρσαϊτίδη μίλησε ο Τάκης Αντωνίου. Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως θα πρέπει η ομάδα να κινηθεί διαφορετικά στο παζάρι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με τον Εθνικό, είπε: «Στην τελική ήταν μια καλή εμφάνιση πιστεύω. Ειδικά μετά το δεύτερο τέρμα λύθηκαν τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Το πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πέρασε δύσκολες στιγμές, είχε και το πέναλτι όχι που κέρδισε αλλά που του δόθηκε, όμως το έπιασε ο Ουζόχο και βοήθησε».

Για τα γκολ που πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ: «Ήρθαν από καλές συνεργασίες. Ο Κατσαντώνης κινήθηκε από θέση επιτελικού που του ταιριάζει γιατί ξέρει μπάλα και έδωσε την πάσα στο σωστό χρόνο για τον Ζαχίντ που έκανε καλή κίνηση και έδωσε στον Ενσούε που ξέρει να τελειώνει τις φάσεις».

Για το γεγονός πως αγωνίζεται βασικός ο Κατσαντώνης: «Από τεχνικής πλευράς ξέρει καλό ποδόσφαιρο, τον ξέρω από πολύ μικρό. Πρέπει να δούμε που μπορεί να γίνει πιο αποδοτικός και αυτό δεν θα είναι στα άκρα. Έχει και πράγματα να δουλέψει».

Για τον Πουρσαϊτίδη: «Για το χθεσινό θέλω να σημειώσω και την συμβολή του Πουρσαϊτίδη, ο οποίος γύρισε το σύστημα σε 4-4-2. Η ταχύτητα του Κλωναρίδη είναι όπλο για την ίδιο και την ομάδα μας, ενώ είναι και η δεινότητα του Γκάρνερ».

Για τις επιδόσεις του Γκάρνερ: «Όταν κάποιοι επιθετικοί είναι κοντά στο φινάλε της καριέρα τους βλέπεις νούμερα. Ο Γκάρνερ έχει 147 τέρματα στην καριέρα του. Ξέρει την τέχνη του γκολ».

Για το γεγονός πως ο Πουρσαϊτίδης σχεδιάζει την ομάδα ήδη για τη νέα σεζόν: «Το θέμα είναι πολύπλοκο. Σχεδόν όλοι οι παίκτες που παίζουν έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει και μια οικονομική δυσκολία, κάτι που σημαίνει πως δεν είναι και ότι πιο εύκολο να σπάσεις συμβόλαιο, όπως γινόταν πιο παλιά. Πρέπει να κινηθεί διαφορετικά η ομάδα στη νέα σεζόν, να βρει παίκτες με πιο λίγα χρήματα, κάτι που φαίνεται πως μπορείς να πράξεις φθάνει να κάνεις σωστή προεργασία».

Για τον Κόνιαλη: «Ο Νίκος Κόνιαλης υπήρξε κορυφαίος αθλητής και καλαθοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Απ’ τους καλύτερους στην Κύπρο και έπαιζε με τα αδέρφια του στην ομάδα. Έπαιζε μαζί μας και στα δεύτερα του ΑΠΟΕΛ και όλοι περιμέναμε να παίξει ποδόσφαιρο. Ο πατέρας του όμως τον ήθελε στον στίβο και στο επί κοντό. Ένας πρωταθλητής δηλαδή του μπάσκετ, του επί κοντό και που θα μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο εξίσου καλά. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ