aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: «Ο ΑΠΟΕΛ ασθενεί, εύκολη αλλά αχρείαστη η κριτική»

Τάκης Αντωνίου: «Ο ΑΠΟΕΛ ασθενεί, εύκολη αλλά αχρείαστη η κριτική»

Καταθλιπτική χαρακτήρισε την κατάσταση στο οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου. Μιλώντας στον Super Sport FM την επόμενη μέρα της ήττα από τον Απόλλωνα που διατήρησε τους γαλαζοκίτρινους χωρίς βαθμό με το πέρας τριών αγωνιστικών στο χειρότερο ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ στην ιστορία του κυπριακού πρωταθλήματος ο πρώην άσος της ομάδας σημείωσε πως η κριτική είναι εύκολη τη δεδομένη στιγμή, αλλά αχρείαστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Στην αρχή δείξαμε καλά σημάδια, όμως τελικά η εξέλιξη δεν ήταν ανάλογη. Χάσαμε 2-1 εύκολα και αυτό αποδεικνύει ότι έχουμε ακόμα αρκετές αδυναμίες. Δεν έδειξε ποτέ ο ΑΠΟΕΛ ότι μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα. Η κριτική τώρα είναι το εύκολο κομμάτι, αλλά είναι αχρείαστο καθώς όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Αυτή τη στιγμή το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ ασθενεί και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Ο Απόλλων χθες έπαιξε με πάθος γύρισε το παιχνίδι και νίκησε καθαρά ωστόσο θεωρώ ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος».

Τι πρέπει να αλλάξει στον ΑΠΟΕΛ; «Η ομάδα πάει χείριστα, οι παίκτες παρουσιάζονται ανύπαρκτοι στο γήπεδο, υπήρξε αλλαγή προπονητή, γενικά όλα μοιάζουν καταθλιπτικά. Βήμα – βήμα πρέπει να βρεθούν οι λύσεις, να αγοράσει χρόνο με νίκες για να φτιάξει η ψυχολογία. Να έρθει η πρώτη νίκη με τη Σαλαμίνα στο Κύπελλο, στη συνέχεια με την ΠΑΕΕΚ στο πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να γίνουμε ομάδα. Οι παίκτες παρουσιάζονται κατώτεροι των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι το μεγαλύτερο θέμα. Θέμα του προπονητή να δουλέψει σε αυτό και αν αλλάξει η ψυχολογία.

Για τον κόσμο και την κριτική που ασκεί: «Ο κόσμος καταλαβαίνει την κατάσταση της ομάδας. Βλέπει ότι ήρθαν μεγάλοι παίκτες και θα δώσουν πίστωση χρόνου. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κορμός. Από την ομάδα που έπαιξε με τον Άγιαξ πριν δύο χρόνια τώρα δεν έμεινε κανένας. Ακόμη και ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην ομάδα μόλις λίγους μήνες. Δεν υπάρχει σταθερότητα».

Για τους τραυματίες και πιθανή ενίσχυση: «Ίσως κάτι να υπάρξει ωστόσο έτοιμους ποδοσφαιριστές δεν βρίσκουμε τώρα. Τις θέσεις των απόντων ίσως τις καλύψουν από μέσα, με βάση τα δεδομένα αυτή την στιγμή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ