aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάαμαρι: Οι €450.000, η ρήτρα που δεν υπάρχει και το ποσοστό μεταπώλησης

Τάαμαρι: Οι €450.000, η ρήτρα που δεν υπάρχει και το ποσοστό μεταπώλησης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ήταν απόλυτα φυσιολογικό ότι οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Μούσα Αλ-Τάαμαρι θα προσέλκυαν το ενδιαφέρον ξένων ομάδων. Ήδη οι «σειρήνες» για τον 21χρονο, Ιορδανό «Μέσι», όπως τον αποκαλούν οι συμπατριώτες του, άρχισαν να ηχούν με τον ξένο Τύπο να κάνει λόγο για δελεαστικές προτάσεις που ετοιμάζουν ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για να τον πείσουν να βάλει τέλος στο ευρωπαϊκό όνειρο.

Ένα όνειρο που για τον ταχύτατο εξτρέμ άρχισε μόλις πριν μερικούς μήνες και εξελίσσεται ονειρικό, ασχέτως αν συνέπεσε με την αποτυχία του ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει πρόκριση σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι εμφανίσεις του Τάαμαρι «τρελαίνουν» κόσμο με τον αριστεροπόδαρο άσσο να μοιάζει πολλές φορές ασταμάτητος παρά το γεγονός ότι φρουρείται από δύο και τρεις αντιπάλους. Μπορεί η ποδοσφαιρική Κύπρος και ιδίως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ να παραμιλούν με τα επιτεύγματα του, εντούτοις ο ίδιος παραμένει συνεσταλμένος και εργασιομανής, καθώς αναγνωρίζει ότι έχει περιθώρια για να γίνει ακόμα καλύτερος και να πετύχει το όνειρό του.

Διαβάστε επίσης: Στρώνουν «χρυσάφι» στα πόδια του Τάαμαρι!

Το κατά πόσο το δέλεαρ των προσφορών που οι Σαουδάραβες υπόσχονται για την πάρτι του θα είναι ικανές να τον πείσουν προς το παρόν δεν το γνωρίζει κανείς. Το μόνο δεδομένο είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει στο ρόστερ του ένα «χρυσάφι» πάνω στο οποίο στηρίζει την προσπάθεια για κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος και στο μέλλον πιθανότατα θα φέρει εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο.

Διαβάστε επίσης: Και οι τρεις είναι (πολύ) λίγοι για το «φαινόμενο» Αλ-Τάαμαρι

Οι γαλαζοκίτρινοι τον αγόρασαν από την Σαμπάμπ Αλ Ορντόν Ιορδανίας το περασμένο καλοκαίρι με το ακριβές ποσό που δαπάνησαν να μην γίνεται γνωστό. Δημοσιεύματα στον Τύπο της Ιορδανίας έκαναν αναφορά για €450.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Ο Τάαμαρι έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ ώς το καλοκαίρι του 2020 με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν ως γερό διαπραγματευτικό χαρτί το γεγονός πως δεν υπάρχει ρήτρα πώλησης του. Επομένως, οι ίδιοι θα καθορίσουν, σε ενδεχόμενο ενδιαφέρον ξένης ομάδας, το ποσό μετεγγραφής του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ