aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάαμαρι: Και «σύμμαχος» και «ψημένος», αν είναι εφικτό και… τζάμπα

Τάαμαρι: Και «σύμμαχος» και «ψημένος», αν είναι εφικτό και… τζάμπα

Την ώρα που στον ΑΠΟΕΛ τονίζουν και ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει προκύψει καμία συζήτηση με την πλευρά του Ολυμπιακού Πειραιώς για το ενδεχόμενο πώλησης του Μούσα Τάαμαρι στους ερυθρόλευκους και ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, υπογράμμισε ότι ο ίδιος ο παίκτης του εκμυστηρεύτηκε πως δεν είχε επικοινωνία με καμία ομάδα στην Ελλάδα συνεχίζουν το παραλήρημα.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gavros.gr σημειώνει πως ο Τάαμαρι είναι «σύμμαχος» του Ολυμπιακού πιέζοντας τον ΑΠΟΕΛ να ρίξει τις απαιτήσεις του. Ο Ιορδανός είναι «ψημένος» για μετεγγραφή του στο Λιμάνι συνεχίζει το ρεπορτάζ.

Το σίριαλ Τάαμαρι θα έχει ασφαλώς ακόμα πολλά επεισόδια με πρώτο την απάντηση του παίκτη στην πρόταση επέκτασης συμβολαίου που του κατέθεσε ο ΑΠΟΕΛ. Εάν αυτή είναι αρνητική τότε η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα κινηθεί αναλόγως. Απλά θυμίζουμε τη δήλωση του διοικητικού ηγέτη του ΑΠΟΕΛ σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον «Alpha Κύπρου» ότι εάν επιθυμεί να τον πωλήσει με 2.000.000 ευρώ θα το πράξει μέσα σε μία βδομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ως μία τεράστια ευκαιρία στην καριέρα του, να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, να διεκδικήσει μία θέση στο ρόστερ ομάδας επιπέδου Champions League και να ανέβει με δρασκελιές τα σκαλιά στην ποδοσφαιρική του καριέρα, βλέπει την πιθανή έλευσή του στον Θρύλο, ο Μούσα Αλ Τάμαρι.

Ο Ιορδανός έχει “ψηθεί” ιδιαιτέρως, από την προοπτική του να δώσει το παρών στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα και αυτό σημαίνει, αυτομάτως, ότι ο ποδοσφαιριστής γίνεται ο… Νο1 σύμμαχος, στην υπόθεση, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο Αλ Τάμαρι θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και το δείχνει έμπρακτα, πιέζοντας τον ΑΠΟΕΛ να βοηθήσει στην παραχώρησή του, συναινώντας σε κάποιο ποσό το οποίο αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν και δεν βιάζονται, να κινηθούν, για τον Ιορδανό ακραίο, ο οποίος μπορεί να δώσει καλές λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς, για τα εξτρέμ. Περιμένουν να δουν πως μπορεί ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής να επηρεάσει την υπόθεση, εάν η κυπριακή ομάδα είναι σε διάθεση να αλλάξει τη βάση συζήτησης, για την παραχώρησή του, αλλά και τι άλλες προτάσεις μπορεί να έχει ο παίκτης, από το εξωτερικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ