aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάαμαρι έως τον Μάιο του 2022 χωρίς ρήτρα και «άθικτες» απολαβές!

Τάαμαρι έως τον Μάιο του 2022 χωρίς ρήτρα και «άθικτες» απολαβές!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά από συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ και συζητήσεις με τον Μούσα Αλ Τάαμαρι, βρέθηκε εν τέλει η «χρυσή τομή». Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ο Ιορδανός άσος συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου έως τον Μάιο του 2022 και πλέον, είναι θέμα χρόνου να αναρτηθεί η σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ομάδας. Για να ακριβολογούμε, απέμεινε μονάχα η υπογραφή του παίκτη, η οποία θα… εξασφαλιστεί πολύ σύντομα.

Οι αποδοχές του 23χρονου άσου θα παραμείνουν «άθικτες» και επίσης, στο νέο συμβόλαιο δεν θα υπάρχει ρήτρα. Δηλαδή, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα εξακολουθήσει να έχει πάνω χέρι, οριοθετώντας την τιμή πώλησης του Αλ Τάαμαρι. Και αυτή, όπως γράψαμε προσφάτως, ξεκινά από τα 4.500.000 ευρώ.

Οι πρωτευουσιάνοι είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Ιορδανού επιθετικού, ο οποίος αποτελεί παίκτη-κλειδί εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα. Ο ίδιος, ο διεθνής άσος είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, τόσο από την παραμονή του στην Κύπρο όσο και από το γεγονός ότι αγωνίζεται σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα και συμμετέχει στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ-Απόλλων: Οι 23 από τους 47 πιθανούς αντιπάλους!

Ο Αλ Τάαμαρι, ασφαλώς, θέλει να ανοίξει τα φτερά του μετακομίζοντας σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, κρίνοντας πως η νέα σεζόν αποτελεί κρίσιμο σταυροδρόμι. Σε περίπτωση που κάνει «μπαμ» με την παρουσία του στο Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα αυξήσει αυτομάτως τις πιθανότητες για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Μένει Κύπρο, στις 3/7 η «πρώτη», ανακοίνωσε έξι δυνατά φιλικά

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ