aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάαμαρι: Αποκάλυψε τα πρωταθλήματα στα οποία θέλει να αγωνιστεί

Τάαμαρι: Αποκάλυψε τα πρωταθλήματα στα οποία θέλει να αγωνιστεί

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ΠΑΣΠ και Unicars με σκοπό να βραβευθούν οι MVP για την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν, ο Μούσα Αλ Τάαμαρι που μαζί με τον Ιβάν Τρισκόφσκι της ΑΕΚ μάζεψαν από τρεις διακρίσεις, προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων ο Ιορδανός άσος του ΑΠΟΕΛ αποκάλυψε τα πρωταθλήματα στα οποία ονειρεύεται να αγωνιστεί εάν κάποια στιγμή πουληθεί από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτά, σύμφωνα με τον νεαρό εξτρέμ, είναι το γερμανικό και το ισπανικό.

«Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, είναι σημαντικές για μένα αυτές οι βραβεύσεις. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ μαζί με τους συμπαίκτες μου και που με βοήθησαν να πάρω αυτά τα βραβεία. Σας ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε», είπε.

Και πρόσθεσε: «Ήταν στη σκέψη μου ότι πρέπει να φτάσω στο σημείο να κερδίσω κάποια βραβεία και ευχαριστώ τον Θεό που κέρδισα τόσα βραβεία, είναι σημαντικό. Θέλω να φτάσω σίγουρα πιο ψηλά. Τώρα είμαι στον ΑΠΟΕΛ. Έχω χρόνο μπροστά μου να φτάσω εκεί που πρέπει. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο γερμανικό ή στο ισπανικό πρωτάθλημα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ