aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα βρίσκει μπαστούνια o AΠΟΕΛ

Τα βρίσκει μπαστούνια o AΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ τα βρίσκει μπαστούνια απέναντι στην ΑΕΚ και μάλιστα, στις πλείστες των περιπτώσεων δεν καρπώνεται τους τρεις βαθμούς. Από τη σεζόν 2012-13 έως τη φετινή, τη φιλοξένησε 12 συνολικά φορές για το πρωτάθλημα και από τους 36 βαθμούς που διακυβεύονταν, πήρε μόλις 13. Στατιστικό, το οποίο προφανώς αντικατοπτρίζει τον βαθμό δυσκολίας που θα έχει και η αυριανή αναμέτρηση στο ΓΣΠ. Στο εν λόγω διάστημα, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μόλις 2 φορές.

Η ομάδα της Λάρνακας καρπώθηκε σε 7 παιχνίδια τον βαθμό της ισοπαλίας και σε 3 απέδρασε με το «τρίποντο» στις αποσκευές της. Η τελευταία νίκης της, πάντως, δεν είναι πρόσφατη. Καταγράφηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2015 και δη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής. Ο Αμορίν είχε ανοίξει το σκορ (3΄), με τους Καταλά (31΄) και Άλβες (72΄) να φέρνουν τα κάτω-πάνω για την ομάδα τους. Η τελευταία νίκη για τον ΑΠΟΕΛ ήταν στις 21 Ιανουαρίου 2018 με σκορ 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ