aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα δεν αφορά στη ρήτρα με τον ΑΠΟΕΛ»

«Τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό, το πρόβλημα δεν αφορά στη ρήτρα με τον ΑΠΟΕΛ»

Τελειωμένη θεωρούν στην Ελλάδα την επιστροφή του Βαγγέλη Σάμιου στον Παναθηναϊκό. Όπως αναφέρουν ελλαδικά ΜΜΕ, ο προπονητής της ομάδας U19 του ΑΠΟΕΛ, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» για να αναλάβει το ρόλο του αρχιπροπονητή στις ακαδημίες της ομάδας και είναι αυτός που θα διαδεχθεί και θα καλύψει το κενό του Τάκη Φύσσα. Θα είναι υπεύθυνος για το κομμάτι εκγύμνασης, προπόνησης και εν γένει ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

«Με την ομάδα του στην Κύπρο το όποιο πρόβλημα υπήρχε θα ξεπεραστεί μέσα από πρωτοβουλίες του ίδιου του Βαγγέλη Σάμιου, αλλά αυτό δεν αφορά σε ρήτρα που είχε ο Έλληνας τεχνικός με τον σύλλογο της Κύπρου. Η επισημοποίηση της συμφωνίας των δυο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας όταν ο Βαγγέλης Σάμιος θα βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει την οριστική και τελική επαφή με τους ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ και να πέσουν οι υπογραφές. Άλλωστε δυο φορές μέσα στον Αύγουστο συζήτησε με το Νίκο Νταμπίζα για το συγκεκριμένο ρόλο, αλλά το θέμα δεν προχώρησε», τονίζεται σε ρεπορτάζ του «sport24.gr», ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και τα άλλα δημοσιεύματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ