aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα βρήκαν για τον Ντε Βινσέντι

Τα βρήκαν για τον Ντε Βινσέντι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, τα βρήκε με τον ομόλογό του της Αλ Σαμπάμπ Αλ Αραμπί και έτσι, ο Τομάς ντε Βινσέντι θα αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ντουμπάι για τα επόμενα τρία χρόνια.

Όπως είχαμε γράψει τις προηγούμενες μέρες, οι πρωταθλητές τα είχαν συμφωνήσει με τους Άραβες τόσο στο οικονομικό σκέλος όσο και στον χρονικό ορίζοντα της καταβολής των χρημάτων.

Εκείνο που ήταν διαπραγματεύσιμο και ασφαλώς κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας συζητήθηκε, ήταν να πεισθούν οι παράγοντες της Αλ Σαμπάμπ ώστε ο Αργεντινός επιθετικός να ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Κοπεγχάγη.

Τουλάχιστον μέχρι τα μεσάνυχτα, φαινόταν πως δύσκολα θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, οπότε ο Κρίστιανσεν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει να βρει τη λύση ώστε να καλύψει το κενό του «Ντέβι» με τον καλύτερο -υπό τις περιστάσεις – τρόπο στη μάχη των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ