aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα τρία κατοστάρικα και οι απαντήσεις

Τα τρία κατοστάρικα και οι απαντήσεις

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πάμε να κάνουμε τη σούμα; Στα δύο κρίσιμα ματς με τη Ρόζενμποργκ, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στα τρία από τα τέσσερα τέρματα. Στο πρώτο 90λεπτο στο Τρόντχαϊμ «σέρβιρε» την μπάλα στον Γιώργο Εφραίμ, ο οποίος μείωσε σε 1-2, δίνοντας αυτομάτως άλλη διάσταση στον επαναληπτικό αγώνα.

Και προχθές, αφού φρόντισε να «χτυπήσει» με προβολή τους Νορβηγούς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων γράφοντας το 1-0, «καπάκι» έστειλε την μπάλα στον χώρο δράσης του Βάντερ Βιέιρα και ο Βραζιλιάνος σημείωσε το 2-0. Θέλετε και άλλα; Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ, λίγες εβδομάδες μετά την επικύρωση της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και του ΑΠΟΕΛ, φρόντισε να κάνει ήδη απόσβεση των λεφτών που προβλέπει η συμφωνία! Οι ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή ανέρχονται στις €400.000, με τους γαλαζοκίτρινους να καταβάλλουν για το πρώτο εξάμηνο του 2016 το 50%, ενώ η νέα συμφωνία για την ανανέωση του δανεισμού του έκλεισε με τους πρωταθλητές μας να καταβάλλουν ένα μεγαλύτερο ποσό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λαμβάνει από τον ΑΠΟΕΛ ένα ποσό που ανέρχεται στις €250.000-€300.000 και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κάποιος, πρόκειται για ένα πολύ καλό deal και ασφαλώς, δεικνύει πως η διοίκηση έκανε την πιο σωστή επιλογή.

«Value for money», δηλαδή… Αποτελεί την καλύτερη κίνηση κατά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο και ήδη, στο μυαλό των ιθυνόντων της εταιρείας στριφογυρίζει όλο και πιο έντονα η σκέψη για την αγορά του από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο Γιαννιώτας, πάντως, με τα όσα είχε δείξει κατά το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως άνθρωπος και προσωπικότητα, αλλά πρωτίστως ως παίκτης, ένα μηχανάκι στη μεσοεπιθετική γραμμή, ήταν αρκετά για να κερδίσουν τους πάντες στον ΑΠΟΕΛ.

Η συμβολή του για την κατάκτηση του τίτλου ήταν τεράστια. «Χόρεψε» τους αντιπάλους στον δικό του ρυθμό και «χτίζοντας» μια πολύ καλή σχέση κυρίως με τον Πρόδρομο Πετρίδη, είχαν τεθεί οι πρώτες βάσεις για την παραμονή του στον σύλλογο.

Και η υπομονή, όπως και η αποφασιστικότητα  που επέδειξαν οι ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ έφεραν την ανανέωση του δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, σκορπώντας τον ενθουσιασμό. Και η αποθέωση που γνώρισε προχθές βράδυ στο στάδιο της πρωτεύουσας ήταν τέτοια που ούτε ο ίδιος δεν ανέμενε! Ήταν και μια απάντηση στον Βίκτορ Σάντσεθ που του έδειξε την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ