aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα τρία... αριστερά «όπλα» του

Τα τρία… αριστερά «όπλα» του

Με δεδομένο το γεγονός πως η Ντουντελάνζ είναι αναγκασμένη να ψάξει το γκολ για να φέρει την πρόκριση στα ίσα, είναι ορατό το ενδεχόμενο να αγωνισθεί μ’ ένα πιο επιθετικό σχήμα και εν τέλει η αγωνιστική φιλοσοφία της να είναι πιο επιθετική.

Και ο ΑΠΟΕΛ έχει τα «όπλα» για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, πιάνοντας σε ανισορροπία την αντίπαλη αμυντική γραμμή. Υπάρχουν οι παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο συγκεκριμένο σκέλος, όπως είναι οι Τόμι Ορ, Βάντερ Βιέιρα, αλλά και ο Στάθης Αλωνεύτης.

Ο τελευταίος δεν αγωνίσθηκε στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΓΣΠ προκαλώντας σε πολλούς ερωτηματικά. Ο διεισδυτικός και ταχύς ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει ενόψει της ρεβάνς μια πολύ καλή επιλογή για τον Μάριο Μπέιν εάν κατά τη διάρκεια του ματς κρίνει πως επιβάλλεται η συμμετοχή του.

Όσον αφορά στο αρχικό σχήμα οι επικρατέστεροι είναι οι ακόλουθοι: Ο Βάτερμαν στο τέρμα και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μιλάνοφ, Ρουέδα (Αρτυματάς), Μερκής, Λάγο. Ανασταλτικοί μέσοι οι Μοράις, Βινίσιους και στις πτέρυγες οι Βάντερ, Ορ. Ο Μπερτόλιο «δεκάρι» και ο Ντε Καμάργκο στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ