aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα τελευταία έργα και οι κίνδυνοι την ώρα του αγώνα Ντούντελανζ-ΑΠΟΕΛ

Τα τελευταία έργα και οι κίνδυνοι την ώρα του αγώνα Ντούντελανζ-ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι σημαντικές εργασίες στο «Josy Barthel», που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Πέμπτης (28/11) ανάμεσα στην Ντουντελάνζ και τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης. Xθες ήταν προγραμματισμένο να κουρευτεί για δεύτερη φορά ο χλοοτάπητας και εκείνο που απέμενε ήταν να τοποθετηθούν οι εστίες, να σχηματιστούν οι γραμμές του γηπέδου και να μπουν τα σημαιάκια του κόρνερ στις θέσεις τους.

Άπαντες, κυρίως οι της Ντουντελάνζ εύχονται όλα να πάνε κατ’ ευχή και το παιχνίδι να αρχίσει και να τελειώσει κανονικά, χωρίς οποιαδήποτε προβλήματα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πλέον στο ανθρώπινο χέρι, αλλά στον καιρό. Εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές την ώρα διεξαγωγής του αγώνα απόψε, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Ο Τζεφ, ειδικός στις τοποθετήσεις πέραν από 140 γρασιδιών στο Λουξεμβούργο, έχει σοβαρές αμφιβολίες. «Ένα τέτοιο γκαζόν χρειάζεται τουλάχιστον ένα μήνα για να σταθεροποιηθεί. Εδώ, φοβάμαι ότι μετά από μισή ώρα θα κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις. Χρειάζεται χρόνος. Το ιδανικό θα ήταν να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας», ανέφερε στην ιστοσελίδα «wort.lu».

Και τον συμπλήρωσε ο τερματοφύλακας της Racing FC Ρομάν Ρουφιέρ, ο οποίος θυμήθηκε ένα παρόμοιο περιστατικό, όταν πριν την ώρα του χρησιμοποιήθηκε γήπεδο στο οποίο είχε τοποθετηθεί γρασίδι. «Νιώθαμε ότι το έδαφος κινείτο και η ισορροπία δεν ήταν καλή. Χρειάστηκαν μερικές εβδομάδες για να είναι άψογη».

Η τελευταία λέξη είναι στον διαιτητή του αγώνα, τον Ιταλό Τζιανλούκα Ρόκι, ο οποίος θα αποφασίσει τι θα γίνει με το ματς. Οι προβλέψεις λένε ότι θα αρχίσει το παιχνίδι, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει κατά τη διάρκεια του, εάν και αφόσον βρέξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ