aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα στοιχεία των αισιόδοξων μηνυμάτων και της αύξησης του ηθικού

Τα στοιχεία των αισιόδοξων μηνυμάτων και της αύξησης του ηθικού

Αν κάποιος δεν παρακολούθησε τον αγώνα στο «Αμμόχωστος», ίσως να ξεγελαστεί από το σκορ. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να επικράτησε με 4-0 της Νέας Σαλαμίνας, αλλά τουλάχιστον, μέχρι να πετύχει το δεύτερο τέρμα, τα βρήκε σκούρα απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο.

Πρωταγωνιστής της επιτυχίας ήταν ο Πιέρος Σωτηρίου, ο οποίος σκόραρε δις, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο προς το δεύτερο τρίποντο σε ισάριθμα παιχνίδια. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν, ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, αφού στο πρώτο πίεσε αρκετά η Σαλαμίνα και με την ώθηση που έδωσαν οι αλλαγές, όχι μόνο πέτυχε το 2-0, αλλά έφτασε σε τρίτο γκολ με τον Ιγκόρ Ντε Καμάργκο, αλλά φύλαγε και τέταρτο στο φινάλε διά ποδός Γιώργου Εφραίμ.

Στα θετικά της επιτυχίας του ΑΠΟΕΛ συγκαταλέγεται το γεγονός πως σκόραραν οι δύο επιθετικοί που θα σηκώσουν το βάρος στην κορυφή της γραμμής κρούσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο όταν θα αποκτηθεί και τρίτος στράικερ από τη στιγμή που δεν έγινε κατορθωτό το καλοκαίρι.

Τα δύο γκολ του Σωτηρίου, το ένα τέρμα του Ντε Καμάργκο (3-0) και η ασίστ στο 4-0, καθώς και η συνολική παρουσία αμφότερων για 80 λεπτά του πρώτου και 10 του δεύτερου, στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα, όπως και η πειστική απόδοση των γαλαζοκίτρινων όταν ανεβάσουν στροφές (κάτι τέτοιο ίσχυσε και κόντρα στον Ερμή).

Το 2Χ3 στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εφτά γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό ως απολογισμό, ασφαλώς και ανεβάζουν το ηθικό όλων στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με την Αστάνα (πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη), όπου στρέφεται πλέον η προσοχή των γαλαζοκίτρινων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ