aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα... σκάει για τον αντί - Καβενάγκι

Τα… σκάει για τον αντί – Καβενάγκι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Η μεταγραφική ενίσχυση στον ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε καλό δρόμο παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάποια ανακοίνωση μεταγραφικού αποκτήματος. Στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις, καθώς τελειώνουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους γαλαζοκίτρινους.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν βρίσκεται σε αναμονή, αφού περιμένει εξελίξεις και συνάμα ελπίζει στην καλύτερη δυνατή στελέχωση προκειμένου η ομάδα της Λευκωσίας να μπορεί με αξιώσεις να υλοποιήσει τους ψηλούς της στόχους τόσο σε ευρωπαϊκές, όσο και σε εγχώριες διοργανώσεις. Βασικό κομμάτι του φετινού προγραμματισμού είναι και η απόκτηση γκολτζή ποδοσφαιριστή, όπως ήταν ο Φερνάντο Καβενάγκι την περσινή σεζόν.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ είναι διατεθειμένη να προσφέρει συμβόλαιο με υψηλές απολαβές για την απόκτηση τέτοιου βεληνεκούς ποδοσφαιριστή, καθώς επίσης υπάρχει και πιθανότητα για απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού κάτω των 21, ούτος ώστε να στηρίξουν τον Πίερο Σωτηρίου μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε. Όπως όλα δείχνουν στο κομμάτι του προγραμματισμού θα υπάρχουν ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών μέσα στις επόμενες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ