aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα (σερί) ντέρμπι των αποδείξεων

Τα (σερί) ντέρμπι των αποδείξεων

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πράγματι, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Δείχνει τουλάχιστον ένα κλικ πιο γρήγορος σε σχέση με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που «έτρεχαν» παραλλήλως με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ έχει πολύ καλά διαγώνια τρεξίματα στους χώρους, επιβάλλεται το αντιπάλου και σκοράρει κατά ριπάς. Πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη του πρωταθλήματος απέναντι στη Δόξα, έφτασε στις πέντε σερί επιτυχίες και παραλλήλως είναι αήττητος σε ένδεκα διαδοχικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Παρασκευά στον αγώνα… της ζωής του (video)

Σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση, ένα μόλις βαθμό πίσω από την ΑΕΚ έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα ενώ με την προχθεσινή «οκτάρα» διαθέτει πλέον την πιο παραγωγική επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος! Μια σειρά στοιχείων που συνθέτουν ένα όμορφο γαλαζοκίτρινο παζλ και διαχέουν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Για να καταφέρει όμως να διατηρηθεί σε τροχιά επίτευξη του στόχου του καλείται να καρπωθεί την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στο πολύ δύσκολο πρόγραμμα που τον περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα, αρχής γενομένης από το αυριανό εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΛ. Το κίνητρο για τον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιο, εάν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως σε περίπτωση νίκης θα αναρριχηθεί για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το… συνεχίζουν οι Τούρκοι για Ποτέ

Το εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής είναι ιδιαίτερο αφού δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Πέρεθ, Γουτίνιο, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Βούρος, Ντελατόρε, Ενσούε, Πολιάκοφ και αν προσθέσουμε τους τραυματίες τότε οι απουσίες φτάνουν σε διψήφιο αριθμό. Αν κάποιος όμως κοιτάξει το ρόστερ θα καταλάβει ότι σαφώς και μπορεί ο Δώνης να παρουσιάσει στο αυριανό παιχνίδι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα φτάσει στο ζητούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει Μουντιάλ ο Ορ και ξέρει τον τρόπο

Ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ (εντός έδρας) και «καπάκι» οι δύο σερί αγώνες με τον Απόλλωνα (εντός και εκτός έδρας), όπου θα δοκιμαστούν τα όρια και οι αντοχές των παικτών. Θα είναι άλλη μια καλή ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ ώστε να δώσει αποστομωτικές απαντήσεις, παίρνοντας εν κατακλείδι γερή ώθηση προς την κατάκτηση του 6ου σερί πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ