aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα σενάρια μετεγγραφής του… χρηματιστή Καρλάο!

Τα σενάρια μετεγγραφής του… χρηματιστή Καρλάο!

Για απόφαση της διοίκησης της Φεροβιάριο να προχωρήσει σε σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση στη χειμερινή περίοδο κάνει λόγο η ιστοσελίδα «ACidade ON». Ανάμεσα στα πολλά ονόματα που φέρονται να είναι στο στόχαστρο της βραζιλιάνικης ομάδας είναι και αυτό του Καρλάο.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός που αγωνίστηκε με επιτυχία σε δύο θητείες στον ΑΠΟΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι όταν και έληξε το συμβόλαιό του με την Τορίνο (έπαιζε δανεικός στους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας) κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Διαβάστε επίσης: Tουρκικά ΜΜΕ: «Απόφαση σκάνδαλο από την ΟΥΕΦΑ στο ματς του ΑΠΟΕΛ»

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φεροβιάριο θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Καρλάο, ο οποίος από το 2008 αποχαιρέτησε τη Βραζιλία και έπαιξε σε Σοσό, ΑΠΟΕΛ και Τορίνο. Πάντως, η δική μας πληροφόρηση λέει ότι ο Καρλάο δραστηριοποιείται έντονα με το χρηματιστήριο και από την περασμένη σεζόν δεν ήταν τόσο «ζεστός» με το ποδόσφαιρο. Η Φεροβιάριο αγωνίζεται στον α’ όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου επομένως οι απαιτήσεις δεν θα είναι και τόσο μεγάλες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Το στοιχείο που «απεγκλώβισε» τον Τάαμαρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ