aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα προβλήματα, οι τραυματίες και ο Σεμέδο

Τα προβλήματα, οι τραυματίες και ο Σεμέδο

Ευχαριστημένος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης μετά τη νίκη των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Αλκή (1-0).

Αρχικό σχόλιο: «Έστω και με αυτό τον τρόπο βάλαμε γκολ. Στα πρώτα λεπτά ήμασταν καλοί, είχαμε πλαγιοκοπήσεις, φέραμε την μπάλα στην περιοχή. Στην συνέχεια ήμασταν επιπόλαιοι και δεν είχαμε καλές τελικές απέναντι σε μια ομάδα που ήταν καλή και είχε δύο καλές φάσεις μετά το 30′. Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Τώρα υπάρχει διακοπή και είναι καλό για δυο λόγους. Θα δουλέψουμε καλά για να βελτιωθούμε αλλά και ταυτόχρονα θα ξεκουραστούμε».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει προβλήματα με το διπλό ταμπλό: «Σε όλες τις ομάδες που παίζουνε σε μεγάλες διοργανώσεις και διπλά παιχνίδια υπάρχει το πρόβλημα. Για να το λύσουμε αυτό πρέπει να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες και να βοηθήσουν κάποιοι άλλοι. Μιλάμε για τον Μιλάνοφ, τον Εφραίμ, τον Εμπεσίλιο, τον Μπερτόλιο, τον Σόουζα, τον Όαρ».

Για το αν ο Σεμέδο μπορεί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι πολύ διαφορετικό και δεν μπορεί ένας παίκτης να κρίνεται έτσι και δεν αναφέρουμε στον Σεμέδο αλλά τον κάθε Σεμέδο. Επειδή την έχω τη γνώση είναι πολύ πιο δύσκολο να παίζεις σε κλειστές άμυνες παρά σε ανοικτές. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις με ανοικτούς χώρους και με ένα γήπεδο με ελεύθερα 50 μέτρα και πολύ διαφορετικό να παίζεις σε ένα αγώνα με αντιπάλους που σε περιμένουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ