aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα «πρέπει» στους ΑΠΟΕΛίστες και η μονόλεπτος σιγή

Τα «πρέπει» στους ΑΠΟΕΛίστες και η μονόλεπτος σιγή

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει τον κόσμο του που θα παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα με την Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά:

«Οι φίλαθλοι μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τους τομείς 60-61.Η είσοδος στη βόρεια κερκίδα θα ανοίξει για τους φιλάθλους στις 18:15.Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως είναι προσεκτικοί στη διακίνηση τους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και όπως αποφύγουν τη διακίνηση έξω από τη νότια πλευρά του γηπέδου. Οι φίλαθλοι μας που θα ταξιδέψουν μόνοι τους μπορούν να συγκεντρωθούν στην πλατεία “Alter Markt” (Old Market). Στις 18:00 θα γίνει αναχώρηση προς το γήπεδο με ειδικό συρμό του μετρό U46 για τους φιλάθλους μας. Η μεταφορά είναι δωρεάν για όσους φιλάθλους μας έχουν εισιτήριο του αγώνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η μεταφορά και το άναμμα πυρσών απαγορεύεται δια νόμου τόσο στην πόλη, όσο και στο γήπεδο. Η αστυνομία έχει κάνει αυστηρές συστάσεις και έχει προειδοποιήσει ότι θα προχωρήσει σε συλλήψεις, σε περίπτωση που διαπιστώσει τέτοιες ενέργειες. Παρακαλούμε τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ όπως τηρήσουν τους κανονισμούς στην πόλη και στο στάδιο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως ακολουθούν τις οδηγίες της τοπικής αστυνομίας για την ασφαλή τους άφιξη στο γήπεδο.

Για όσους φιλάθλους μας θα φτάσουν στο γήπεδο με δικά τους μέσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης Ε3 που βρίσκεται ανατολικά του γηπέδου. Δεν θα γίνεται παραλαβή εισιτηρίων στο γήπεδο. Πριν από την είσοδο στο στάδιο θα γίνεται επίδειξη του εισιτηρίου και σωματικός έλεγχος για όλους τους φιλάθλους μας. Ο έλεγχος θα διενεργείται από τους επιτηρητές του γηπέδου. Στο χώρο θα υπάρχουν και επιτηρητές του ΑΠΟΕΛ.

Απαγορεύονται τα σακίδια και οι τσάντες στο γήπεδο. Υπάρχει χώρος εναπόθεσης απαγορευμένων αντικειμένων κοντά στην είσοδο των φιλάθλων μας. Το αντίτιμο είναι €0,50. Απαγορεύεται η μετακίνηση από τον προκαθορισμένο χώρο για τους φιλάθλους μας σε άλλη κερκίδα. Το κάπνισμα επιτρέπεται. Πριν από την έναρξη του αγώνα θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Dieter ‘Hoppi’ Kurrat ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως επιδείξουν τον απαραίτητο σεβασμό.

Υπάρχει περίπτωση μετά το τέλος του αγώνα οι φίλαθλοι μας να παραμείνουν εντός του σταδίου για περίπου 20 λεπτά. Θα γίνει σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του σταδίου. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως ακολουθούν τις οδηγίες των οργανωτών της κερκίδας για να στηρίξουν δυναμικά την ομάδα, ταυτόχρονα όμως σεβόμενοι τους κανονισμούς του σταδίου. Μπορείτε να δείτε τα σχετικά έγγραφα, το σχεδιάγραμμα του γηπέδου και την ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ