aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα παράσημα του duracell Σέρζιο

Τα παράσημα του duracell Σέρζιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στο γήπεδο που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, εκεί που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, εκεί όπου πανηγύρισε τέσσερα πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, τρεις προκρίσεις στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα και άλλη μία σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ,  αγωνίσθηκε προχθές βράδυ για τελευταία φορά ο Μάριο Σέρζιο. Έστω και στα τελευταία λεπτά.

Ο 35χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, που τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν κάλυψε με απόλυτη επιτυχία το δεξιό άκρο της άμυνας του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα μόνο με… αίτηση έβγαινε από το αρχικό σχήμα, γνώρισε την αποθέωση.

Παρόλο που το «αντίο» του από τον Θρύλο ίσως να το ανέμενε πολύ πιο λαμπρό, οι 4.000 περίπου ΑΠΟΕΛίστες που βρέθηκαν στο ΓΣΠ φρόντισαν να ζεστάνουν την ψυχή του Μάριο ή καλύτερα του Σούπερ Μάριο, όπως τον φώναζαν επί σειρά ετών στο αθλητικό κέντρο «Αρχάγγελος».

Του ακούραστου εργάτη των πρωταθλητών που λέει «αντίο», πέντε περίπου μήνες πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.

«Αποχαιρετούμε αγωνιστικά έναν ποδοσφαιριστή που πρόσφερε πολλά στον ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστούμε για όλα», σημειωνόταν σε τιτίβισμα της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα για τον Πορτογάλο, ο οποίος αγωνίσθηκε σε 167 ματς με τη γαλαζοκίτρινη στολή (112 στο πρωτάθλημα, 18 στο κύπελλο, 37 στην Ευρώπη) πετυχαίνοντας 7 τέρματα (5 στο πρωτάθλημα, από ένα σε κύπελλο και Ευρώπη).

«Tι ευχαρίστηση είχα να είμαι δίπλα σου. Ένας μεγάλος παίκτης, αλλά ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος. Ο Θεός ας σε ευλογεί για πάντα. Ένας παντοτινός φίλος», έγραψε το φιλαράκι του και εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοράις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ