aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤα «παραμύθια» για τη διάρκεια του δανεισμού του Μιχαήλ

Τα «παραμύθια» για τη διάρκεια του δανεισμού του Μιχαήλ

Δεν είναι πολλοί οι παίκτες που ξεχώρισαν φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο, ο Νεόφυτος Μιχαήλ του ΑΠΟΕΛ ανήκει στις εξαιρέσεις. Αποκτήθηκε ως δανεικός για να είναι η ρεζέρβα του Μάρκου Βελλίδη και στην πορεία τον προσπέρασε. Ο 25χρονος Κύπριος τερματοφύλακας έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και γι’ αυτό άρχισαν και τα διάφορα σενάρια γύρω από το μέλλον του, αφού χθες διέρρευσε πως Λαμία και Άρης κτύπησαν ανεπίσημα την πόρτα του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με το Sportime.gr, όμως, ο δανεισμός του από τον ΑΠΟΕΛ είναι διετής. «Αυτό σημαίνει πως όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και στους Ηπειρώτες τονίζουν πως ο Νεόφυτος Μιχαήλ “θα μείνει και την επόμενη χρονιά εδώ”», υποστηρίζεται.

Γνωρίζουν προφανώς πως δύσκολα θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό, αλλά δεν σκέφτονται να σπάσουν τον δανεισμό του, ειδικά από τη στιγμή που ο Βελλίδης μένει ελεύθερος. Αξίζει να σημειωθεί πως όπως επίσης υποστηρίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, στη συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ υπάρχει και οψιόν αγοράς. «Συνεπώς, όλα εξαρτώνται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις προθέσεις του, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Τώρα, κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες αυτές, η ιστοσελίδα μας κρατάει μία… πισινή, καθότι οι όροι στις συμφωνίες μεταξύ παικτών και ομάδων, αλλάζουν όταν αυτές υποβιβάζονται στις πλείστες περιπτώσεις, ενώ σύμφωνα με το Trasfermarkt, o δανεισμός του Νεόφυτου Μιχαήλ, ολοκληρώνεται φέτος στις 30 Ιουνίου, κάτι το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε, αυτό είναι που ισχύει.

Είναι λογικό πως με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του ο Μιχαήλ, θα «απασχολήσει» για αρκετό καιρό ακόμη τα media, μέχρι να οριστικοποιηθεί πού θα συνεχίσει την καριέρα του το ερχόμενο Καλοκαίρι. Τον πρώτο λόγο έχει πάντοτε ο ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ