aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα όνειρα μιας κουκλάρας Κύπριας αθλητικογράφου! (pics)

Τα όνειρα μιας κουκλάρας Κύπριας αθλητικογράφου! (pics)

Είναι συνάδελφος, καθώς αποφοίτησε στη σχολή Αθλητικού Ρεπορτάζ του Χρήστου Σωτηρακόπουλου (ΚΑΡ). Είναι κουκλάρα και διαθέτει ομορφιά εξωτική κάτι το οποίο θα συμπεράνετε και από τις φωτογραφίες που θα δείτε πιο κάτω. Όνειρό της; Να παρουσιάσει δική της αθλητική εκπομπή στην Ελλάδα διότι η αθλητική δημοσιογραφία είναι επάγγελμα το οποίο γουστάρει όπως μας αποκάλυψε στο Goal.com.cy.

Ο λόγος για την Άντρεα Καφά, η οποία προτού ασχοληθεί με το λειτούργημα του σιναφιού μας, σπούδασε και Διοίκηση Επιχειρήσεων & Ανθρώπινο Δυναμικό στην Αγγλία. Όσον αφορά στο αθλητικό ρεπορτάζ, ασχολήθηκε με αυτό του ΑΠΟΕΛ για λίγο καιρό πριν από μερικά χρόνια και αργότερα με σχολιασμό σε αθλητική εκπομπή στο Cosmos FM σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού σε ελληνική ιστοσελίδα. Βάσει όσον μας ανέφερε η Άντρεα, στη συνέχεια ασχολήθηκε με το Τάεκβοντο δημοσιογραφικά, αλλά και με την διοργάνωση αγώνων εντός και εκτός Ελλάδας και είναι κάτι το οποίο συνεχίζει να κάνει έως σήμερα.

«Οι συνθήκες στο ελληνικό Τάεκβοντο είναι εξαιρετικές, καθώς είναι ένα άθλημα το οποίο μου αρέσει επειδή συνεχώς αναπτύσσεται γι’ αυτό και με κέρδισε», δηλώνει μεταξύ άλλων η Λεμεσιανή ρεπόρτερ και συνεχίζει: «Μου αρέσκει να γυμνάζομαι συστηματικά και ασχολούμαι κυρίως με το TRX, στο οποίο είμαι instructor. Μελλοντικά πιθανόν να ασχοληθώ ξανά με το ποδόσφαιρο μιας και ήδη έχω κάποιες συζητήσεις σχετικά με το θέμα».

Απολαύστε την Άντρεα στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ