aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα οκτώ πρόσωπα που θα συναντήσει ξανά ο Ουζουνίδης στον «Αρχάγγελο»

Τα οκτώ πρόσωπα που θα συναντήσει ξανά ο Ουζουνίδης στον «Αρχάγγελο»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός μόνο άβολα δεν θα νιώθει στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ «PariMatch Αρχάγγελος», καθώς προϋπηρέτησε την ομάδα της πρωτεύουσας τόσο από το πόστο του προπονητή (2006-08) όσο και από το πόστο του ποδοσφαιριστή (2001-03).

Ο 51χρόνος προπονητής γνωρίζει βέβαια την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος και μάλιστα στον «Αρχάγγελο» θα συναντήσει πρόσωπα που βρίσκονται ακόμη στον ΑΠΟΕΛ. Άλλοι έφυγαν και ξανά ήρθαν, ενώ κάποιοι βρίσκονται από τότε ως πιστοί στρατιώτες των γαλαζοκίτρινων. Πρόκειται για τους Μιχάλη Μορφή (προπονητής τερματοφυλάκων), Γιώργο Σαββίδη (τιμ μάνατζερ), Νούνο Μοράις (βοηθός προπονητής), Κώστα Στεφάνου (φροντιστής) και Αντωνάκη Λουκά (επί σειρά ετών φροντιστής).

Διαβάστε επίσης: Ουζουνίδης: Η Ισπανία και οι ρόλοι Μοράις – Χατζηλούκα στον ΑΠΟΕΛ

Επίσης, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης αλλά και οι αντιπρόεδροι, Βάσος Ηλιάδης και Χάρης Φωτίου, γνωρίζουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς στην πρώτη τους θητεία στην διοίκηση της ομάδας (2001-2006), ο Ελλαδίτης υπήρξε ποδοσφαιριστής, ενώ παλαιότερα όταν ήταν προπονητής, πρόεδρος στους γαλαζοκίτρινους ήταν ο Κυριάκος Ζιβανάρης (2006-08).

Διαβάστε επίσης: Ο αμείλικτος πάγκος του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ