aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα οφέλη της μείωσης του ρόστερ

Τα οφέλη της μείωσης του ρόστερ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στη λογοδοσία του στη Γενική Συνέλευση, ένα από τα μέτρα που θα παρθούν σε ό,τι αφορά στον στρατηγικό σχεδιασμό είναι και η μείωση του ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Στη λήξασα σεζόν, η ομάδα άρχισε με 27 ποδοσφαιριστές στη λίστα Α, που όπως είπε ο Πρόδρομος Πετρίδης, «ήσαν οι περισσότεροι από κάθε άλλη ομάδα της πρώτης κατηγορίας». Το μέτρο, εφόσον εφαρμοσθεί με επιτυχία θα έχει πολλαπλά οφέλη, αλλά και επιδράσεις.

Πέρα από οικονομική περισυλλογή (στο μισθολόγιο), θα διαφοροποιήσει και τις επιλογές στο μετεγγραφικό κομμάτι, αλλά και στο αγωνιστικό, αφού να μην ξεχνάμε πως στον ΑΠΟΕΛ όπως αναφέρθηκε και στη Γ.Σ. υπήρξε ζημία της τάξης του 1.975.652 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ