aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα μέτρα της αστυνομίας για το Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Τα μέτρα της αστυνομίας για το Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ

Η Αστυνομία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο, 03.12.16 και ώρα 17:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 15:00.

Ανακοινώνεται ότι:

ΟΜΟΝΟΙΑ

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Βόρειες Κερκίδες του Σταδίου.
Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφ. Ακροπόλεως, Λεωφόρος Ιωσήφ Χ’ Ιωσήφ, Φώτα Ορφανίδη, κυκλικός κόμβος Βικέλα και τέλος Στάδιο ΓΣΠ.
Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Δυτικά και Βόρεια Ταμεία. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 15:00

ΑΠΟΕΛ

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Νότιες Κερκίδες.
Να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο Λεωφόρος Λεμεσού, Φώτα Καλησπέρα, Κυκλικό Κόμβο Καλαμών (αερογέφυρα), Κυκλικό Κόμβο ΓΣΠ, Στάδιο ΓΣΠ Νότια Κερκίδα.
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δεν θα υπάρχουν ταμεία στο Στάδιο. Τα εισιτήρια θα είναι μόνο για προπώληση.
Σχετικό Σχεδιάγραμμα των αποκοπών, του διαχωρισμού των κερκίδων και τα δρομολόγια των οπαδών επισυνάπτεται
Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ σε σημείο έξω από τη Νότια κερκίδα. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και τα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ