aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα μεσάνυχτα «τελειώνει» το… παραμύθι του Ακιντόλα

Τα μεσάνυχτα «τελειώνει» το… παραμύθι του Ακιντόλα

Για χάρη του Ακιντόλα χύθηκαν τόνοι από μελάνι στις εφημερίδες, πήραν «φωτιά» τα πληκτρολόγια στις ιστοσελίδες και ακούστηκε εκατοντάδες φορές από τηλεοράσεων και ραδιοφώνου τ’ όνομά του τους τελευταίους μήνες.

Το γεγονός και μόνο ότι Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια διεκδίκησαν (ή και διεκδικούν) τον Νιγηριανό εξτρέμ δημιουργούσε αγωνία για την κατάληξη της υπόθεσης. Το σίριαλ Ακιντόλα άρχισε μερικές μέρες μετά την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος και κρατάει όχι (μόνο) μέσω δημοσιευμάτων, αλλά και τοποθετήσεων παραγόντων μέχρι και την ημέρα εκπνοής της μετεγγραφικής περιόδου.

Άλλωστε, μεσάνυχτα Δευτέρας ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου αναφέρθηκε στην περίπτωση του Ακιντόλα. «Προσπαθήσαμε αρκετά για να βρούμε λύσεις με την Μίντιλαντ. Μέχρι σήμερα οι απαιτήσεις τους είναι εξωπραγματικές και δεν θα κάνουμε κίνηση που δεν πιστεύουμε πως είναι σωστή ή θα αλλάξει τις ισορροπίες», ήταν η σχετική τοποθέτηση.

Στον ΑΠΟΕΛ επισήμως, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου της ομάδας, Νεκτάριου Πετεβίνου λέχθηκε πως οι μετεγγραφές έχουν ολοκληρωθεί. Εάν δεν προκύψει κάποια ανατροπή το… παραμύθι της επιστροφής Ακιντόλα στην Κύπρο που μάς απασχόλησε ολόκληρη τη μετεγγραφική περίοδο θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης (15/9), καθώς πέφτει η αυλαία των μετεγγραφών. Εμείς πάντως εάν το ρολόι δεν δείξει μεσάνυχτα το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε.

Y.Γ. Υπάρχει ανοικτό «παράθυρο» για απόκτηση άνεργων παικτών μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (19/9), όμως με τις απαιτήσεις που είχε η Μίντιλαντ για παραχώρησή του θα ήταν «κουφό» να τον άφησει ελεύθερο και να φύγει τζάμπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ