aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα μαζεύει και φεύγει ο Βινίσιους

Τα μαζεύει και φεύγει ο Βινίσιους

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του Βινίσιους Ολιβέιρα Φράνκο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, όπου να ‘ναι κλείνει. Μετά από πέντε συναπτές αγωνιστικές περιόδους στον ΑΠΟΕΛ, είχε σταλεί το μήνυμα στον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο πως δεν υπολογίζεται, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να αναζητήσει την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμη να «αρπάξει» Βινίσιους εφόσον μείνει ελεύθερος

Ο 32χρονος, που διατηρεί συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2019, είχε τεράστια συμβολή στις αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων του ΑΠΟΕΛ. Αποτέλεσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος, με εξαίρεση τη λήξασα σεζόν κατά την οποία το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αχίλλειο τένοντα οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσει άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Αποκτήθηκε προσφάτως ο Σάββας Γκέντσογλου, οπότε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ κρίνει ότι έχει τις απαιτούμενες επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Στη «γωνία» για Βινίσιους

Ο Βινίσιους δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής από τους υφιστάμενους στο ρόστερ που θα κουνήσει μαντίλι από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος». Ο Ντένις Πολιακόφ, που διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τον Μάιο του 2020, βρίσκεται επίσης στην αναζήτηση ομάδας. Ο Λευκορώσος κεντρικός αμυντικός δεν προσέφερε κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν τα αναμενόμενα, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει.

Διαβάστε επίσης: Λέει αντίο ο Βινίσιους;

Το ίδιο ισχύει και με τον Τόμι Ορ, τον τρίτο παίκτη του έμψυχου δυναμικού που έχει πάρει το μήνυμα ότι δεν υπολογίζεται. Για τον Αυστραλό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ομάδες της χώρας του, αλλά ο ίδιος προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα. Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ για άλλα δύο χρόνια, με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 300.000 ευρώ ετησίως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ