aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τα λάθη μικρά-μεγάλα όλοι τα κάνουμε γιατι είμαστε άνθρωποι»

«Τα λάθη μικρά-μεγάλα όλοι τα κάνουμε γιατι είμαστε άνθρωποι»

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Χριστόφορος Ποταμίτης, ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη για όλα όσα πρόσφερε στους γαλαζοκίτρινους.

Αναλυτικά: «Η πρώτη μου διοικητική επαφή με το ΑΠΟΕΛ ήταν το 1998-99 σαν έφορος της δεύτερης ομαδας. Σε αυτή την πρώτη μου επαφή ξεχώριζαν μερικοί “μικροί” οι οποίοι πέρα από ποδοσφαιρικά ταλέντα, και ο χαρακτήρας/συμπεριφορά τους ήταν διαφορετικά. Ένας από αυτους ήταν και ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης! Τυχαίο στη ζωή δεν είναι ποτέ κάτι που έχει διάρκεια και στην περίπτωση του Κωνσταντίνου επιβεβαιώνεται.‬ Εύχομαι να μπορέσουμε κάποια στιγμή να αξιοποιήσουμε ως ΑΠΟΕΛ ανθρώπους σαν τον Κωνσταντίνο σε αγωνιστικό η διοικητικό επίπεδο, οι οποίοι με την εμπειρία, τις γνώσεις και ακαδημαϊκά τους προσόντα μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο μας να συνεχίζει την ένδοξη πορεία του! Τα λάθη μικρά-μεγάλα όλοι τα κάνουμε γιατί είμαστε άνθρωποι…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ