aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα κεφάλια πάλι μέσα στον ΑΠΟΕΛ

Τα κεφάλια πάλι μέσα στον ΑΠΟΕΛ

Μετά και τις ανάσες του Σαββατοκυρίακου τα κεφάλια μπαίνουν πάλι μέσα και πιάνουν δουλεία για τον αγώνα με τη Σαλαμίνα. Με την επιστροφή και των διεθνών η ομάδα γεμίζει και πάλι, με τον Δώνη να μοιράζει εκ νέου την τράπουλα, με δεδομένο ότι καπάκι έρχεται (την μεθεπόμενη Τετάρτη) και το παιγνίδι με τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Βέβαια προέχει ο αγώνας στο «Ντανόϊ Αμμόχωστος» και να φύγουν οι γαλαζοκίτρινοι με το «διπλό» από μια δύσκολη έδρα.

Η απουσία του Μιλάνοφ (τόσο στο παιγνίδι πρωταθλήματος, αλλά πιθανότατα και σ’ αυτό στη Μαδρίτη) φέρνει τον Πραξιτέλη Βούρο στο προσκήνιο, ο οποίος θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο δεξί άκρο της άμυνας. Θα έχει ακόμα ενδιαφέρον να δούμε και τα πρώτα δείγματα γραφής του κόουτς της ομάδας, έχοντας και τα νέα αποκτήματα στη διάθεση του. Γενικά στον αγώνα με τη Σαλαμίνα, οι φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τον ΑΠΟΕΛ της «μετά-μετεγγραφικής περιόδου»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ