aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα καμώματα του Αλεχάντρο και η επέκταση συμβολαίου του Καρλάο

Τα καμώματα του Αλεχάντρο και η επέκταση συμβολαίου του Καρλάο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι τοις πάσι γνωστά τα καμώματα του κατά κάποιους «σκληρού», κατ’ άλλους «περίεργου» μάνατζερ Αλεχάντρο Ντα Σίλβα. Ο Ισπανός, είναι ο εκπρόσωπος του Καρλάο και δεν αποτελεί μυστικό πως είχε χέρι στο «μπαϊράκι» που σήκωσε ο Βραζιλιάνος, αξιώνοντας να σηκωθεί να φύγει.

Όταν όμως κατάλαβε πως δεν θα την έκανε τόσο εύκολα αναθεώρησε τις θέσεις και τις απόψεις του γύρω από το όλο ζήτημα. Ο ποδοσφαιριστης επέστρεψε στην Κύπρο και τις προπονήσεις, με την προοπτική να επεκτείνει το συμβόλαιο του για άλλα δύο χρόνια.

Έτσι βρήκε νέο «πάτημα» ο «πολύς» Αλεχάντρο και στήνει πόδι στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Το που αποσκοπεί αυτή η στάση του είναι λίγο πολύ γνωστό, πλην όμως στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι διατεθειμένοι να τον ανεκτούν πολύ ακόμη.

Προς το παρόν κάνουν υπομονή με την ελπίδα πως ο Καρλάο (και όχι ο Αλεχάντρο) θα «λογικευτεί» και θα υπογράψει την επέκταση που του προτείνουν οι γαλαζοκίτρινοι, η οποία κάθε άλλο παρά μειωτική είναι για τον ποδοσφαιριστή. Διαφορετικά, ετοιμαστείτε να πάμε σε ένα νέο σίριαλ με τον Βραζιλιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ