aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα ισχύει για τον Βούρο

Τα ισχύει για τον Βούρο

Παρά τα σενάρια περί έντονου ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Πραξιτέλη Βούρο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης «δεν υπάρχει θέμα μέχρι τώρα, δεν έχει συζητηθεί καν το όνομά του…».

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επανέλαβε πως ο Γιώργος Δώνης χρειάζεται δύο στόπερ ακόμα στα… χέρια του, με την αναζήτηση να συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης: Ο «θρύλος» των ανατροπών (vid)

Μάλιστα, επειδή υπήρξε φημολογία περί Ντίνου Μαυροπάνου, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε ότι «μπορεί να έγινε μία κουβέντα για τον κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ, αλλά είναι ανέφικτο στον… μνημονιακό Παναθηναϊκό να γίνει τέτοια κίνηση. Πάρα πολύ δύσκολο…».

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς ΠΑΕ επιβεβαιώθηκε η συμφωνία με τον Μαρκ Σιφναίο, ο οποίος θα είναι στην Ελλάδα το Σάββατο για να υπογράψει 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, την ώρα που ο Νίκος Νταμπίζας ψάχνει στο εξωτερικό τον φορ άνω των 23, ενώ πιθανώς να «δουλεύει» και περιπτώσεις πιτσιρικάδων για άλλες θέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ