aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα ίδια πάλι με τον Μπερτόλιο

Τα ίδια πάλι με τον Μπερτόλιο

Με θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο διεγνώσθη ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχε αποκομίσει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής και πριν από ακριβώς δύο μήνες, αποχωρώντας στο ματς της 10ης αγωνιστικής με την Καρμιώτισσα με ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο του ποδιού. Ο Μπερτόλιο θεωρείται δεδομένο ότι θα απουσιάσει για δύο έως τρεις εβδομάδες.

Θα χάσει τα τρία επόμενα παιχνίδια, δηλαδή αυτά με τη Δόξα στο πρωτάθλημα (14/1), τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο (18/1) και με την ΑΕΖ στο πρωτάθλημα (22/1).Ουσιαστικά θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα (25/1, «Αμμόχωστος»).

Όσον αφορά τον Ινιάκι Αστίθ, που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο προχθεσινό παιχνίδι, δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό (χτύπημα στα πλευρά). Χθες ακολούθησε φυσιοθεραπεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ