aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα… γυρίζουν για Βούρο και ΑΠΟΕΛ

Τα… γυρίζουν για Βούρο και ΑΠΟΕΛ

Προ ολίγων ημερών τα ελλαδικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Πραξιτέλη Βούρο να βρίσκεται στην έξοδο από τον «Pari-match Αρχάγγελος» και να προτείνεται δεξιά και αριστερά σε ομάδες της πατρίδας του. Νέο δημοσίευμα ωστόσο, της ιστοσελίδας «metrosport.gr» αναφέρει ότι ο 24χρονος αμυντικός υπολογίζεται τελικά από τον ΑΠΟΕΛ και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού αλλά και του Άρη για την απόκτησή του πέφτει στο κενό.

«Ο Αρης «ψάχνεται» έντονα για πλάγιους οπισθοφύλακες και, πριν λίγες μέρες, συζητήθηκε το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, καθώς έμοιαζε να βρίσκεται στην έξοδο από τον ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία νέα, όμως, από την Κύπρο αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της κυπριακής ομάδας τον υπολογίζουν κανονικά κι έτσι η πλευρά του 23χρονου αμυντικού δεν μπήκε στη διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Στην Αλκμήνης, πάντως, προτιμούν να καταλήξουν σε ξένους και δεν το κρύβουν», αναφέρει το δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ