aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα… γύρισαν με Μιλάνοφ οι Βούλγαροι

Τα… γύρισαν με Μιλάνοφ οι Βούλγαροι

Ο Ζίφκο Μιλάνοφ όχι μόνο βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του α΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχει «καπαρωμένη» τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας των γαλαζοκιτρίνων μετά τον τραυματισμό του Ενσούε.

Αν και στα αρχικά στάδια της μετεγγραφικής περιόδου οι πληροφορίες τον έφερναν στην πόρτα εξόδου και μάλιστα στη Βουλγαρία έγραφαν για επαφές με την Λέφσκι Σόφιας, ο έμπειρος μπακ συνεχίζει κανονικά στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο.

Πλέον και στην Βουλγαρία εμπέδωσαν πως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του Μιλάνοφ στην πατρίδα τους αυτό το καλοκαίρι με την ιστοσελίδα topsport.bg να αναφέρεται στις εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Οι έξι «κομμένοι» και το μέλλον τους στον ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«O Ζίφκο Μιλάνοφ παραμένει στον ΑΠΟΕΛ και την επόμενη χρονιά. Αυτό έγινε ξεκάθαρο μετά τη λίστα που παρέδωσε ο πρωταθλητής Κύπρου στην ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δεξιός μπακ έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ γι’ άλλο ένα χρόνο, εντούτοις αρχικά ήταν εκτός πλάνων του προπονητή. Στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας εντυπωσίασε με την ετοιμότητα του και κέρδισε την εμπιστοσύνη για παραμονή του στο σύλλογο.

Ο ΑΠΟΕΛ παίζει με την Σούντουβα στον α΄προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και εφόσον προκριθεί θα βρει στον δρόμο του πιθανόν τον Ερυθρό Αστέρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ