aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα «φώτα» στον Κρίστιανσεν

Τα «φώτα» στον Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Για να ακριβολογούμε για όλους όσους δεν είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα. Μετά από τρεις εβδομάδες, λοιπόν, ξαναπιάνουν δουλειά (κεκλεισμένων των θυρών η πρώτη προπόνηση) ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου κατά την οποία οι στόχοι, ασφαλώς, δεν διαφοροποιούνται.

Δηλαδή, ο πήχης τοποθετείται στην κατάκτηση για πέμπτη διαδοχική σεζόν του πρωταθλήματος και πρωτίστως στην απογείωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για τέταρτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Εξυπακούεται πως τον Τόμας Κρίστιανσεν και τους παίκτες του περιμένει μπόλικη δουλειά. Ο Δανός προπονητής καλείται να περάσει τη δική του αγωνιστική φιλοσοφία και με τη βοήθεια των συνεργατών του να παρουσιάσει μια ομάδα που θα είναι σε καλό επίπεδο ετοιμότητας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 12 ή 13 Ιουλίου.

Όπως γνωστοποιήθηκε χθες οι Καρλίτος, Εφραίμ, Ντε Βινσέντι, Βινίσιους, Αστίθ, Μοράις, Σέρζιο, Βάντερ, Πάρντο και Βάτερμαν θα δώσουν το «παρών» τους. Από τους νεαρούς που είναι εγγεγραμμένοι στη λίστα Β΄ (κάτω των 21 ετών) παρόντες στη σημερινή πρώτη προπόνηση θα είναι οι Ανδρέας Παρασκευά, Χρίστος Καλλής, Κυριάκος Αρετάς, Μιχάλης Χαραλάμπους, Εστρέλα, Παπαφώτης και Ραφαήλ Αναστασίου. Άδεια μέχρι και τη Δευτέρα έχουν οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.

Αυτοί είναι οι Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Μερκής, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Ιωάννου και Χριστοδούλου. Ο Βούλγαρος διεθνής Μιλάνοφ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία (18/06). Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε οι Κοδίνα, Στίλιτς, Πιατκόφσκι και Αμορίν έχουν ενημερωθεί για να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Υπενθυμίζουμε πως στις 17:00 στην αίθουσα διασκέψεων στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θα παρουσιαστεί στα ΜΜΕ από τον πρόεδρο της εταιρείας, Πρόδρομο Πετρίδη, ο νέος προπονητής ομάδας Τόμας Κρίστιανσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ