aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα φώτα έσβησαν, το κεφάλι ψηλά

Τα φώτα έσβησαν, το κεφάλι ψηλά

Ένα ταξίδι που άρχισε στις 12 Ιουλίου και δη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ντουντελάνζ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε. Τα φώτα έσβησαν για τον ΑΠΟΕΛ, κρατώντας άπαντες στην ομάδα σπουδαίες αναμνήσεις και εμπειρίες, οι οποίες αποτελούν οδηγό για μελλοντικές αστραφτερές βραδιές.

Οι γαλαζοκίτρινοι, σε έναν όμιλο του θανάτου (όπως αυτός είχε χαρακτηριστεί), μπορεί να κατέλαβαν εν τέλει την τελευταία θέση, αλλά με τη γενική τους παρουσία, τους δύο κερδισμένους βαθμούς απέναντι στην Ντόρτμουντ και ασφαλώς το γεγονός πως βρίσκονταν στο κόλπο για την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι την τελευταία στροφή κρίνονται ως μια επιτυχία.

Ανεξαρτήτως από το πώς γράφτηκε ο επίλογος, τίποτα δεν μπορεί να μειώσει την προσπάθεια που κατέβαλαν στον αγωνιστικό σε όλη αυτή την πορεία. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναγνώρισε την προσπάθεια και γι’ αυτό χειροκρότησε ζεστά τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα με την Τότεναμ και την ήττα με 3-0. Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ