aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛTα... εξαφάνισαν σε 18 λεπτά!

Tα… εξαφάνισαν σε 18 λεπτά!

Η ελεύθερη προπώληση για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ (κατόχους διαρκείας / loyalty card) ανακοινώθηκε σήμερα ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με την Ομόνοια (18:00 στο ΓΣΠ) και από τη στιγμή που έγινε γνωστή, μέσα σε 18 λεπτά, όσα εισιτήρια απέμειναν, εξαφανίστηκαν!

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη νότια κερκίδα και οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 16:00. Για την κερκίδα των φιλοξενουμένων αναλογούν 2.200 εισιτήρια (10% της χωρητικότητας του σταδίου). Μετά τη διάθεση για τις ανάγκες της ομάδας, χορηγών, συνεργατών και του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ., τα εισιτήρια που παρέμειναν ήταν 1.355 τα οποία βρήκαν κάτοχο μέσα σε 18 λεπτά όπως ανακοίνωσε η Εταιρεία.

Δικαίωμα για αγορά εισιτηρίου είχαν οι πρώτοι 1.355 συμμετέχοντες στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty / Memebership, βάσει των βαθμών που έχουν συλλεχθεί από την αρχή της σεζόν.

«Ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ έχουν εξαντληθεί μετά την έναρξη της ελεύθερης προπώλησης μέσα σε 18 λεπτά», έγραφε το twitter λίγο μετά τις 14:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ