aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα είπαν Πετρίδης - Πουρσαϊτίδης, αγωνιά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ

Τα είπαν Πετρίδης – Πουρσαϊτίδης, αγωνιά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Πρόδρομο Πετρίδη και Σάββα Πουρσαϊτίδη. Πλέον, αναμένεται να δούμε τι θα φέρει το δεύτερο τετ α τετ των δύο ανδρών, την ώρα που ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αγωνία από το περασμένο Σάββατο για να μάθει τις εξελίξεις.

Ελπίζεται ότι η αγωνία θα λάβει τέλος σήμερα και ότι δεν θα παραταθεί για άλλη μία μέρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν μεν ότι ο Ελλαδίτης προπονητής δύσκολα θα παραμείνει στον Αρχάγγελο, εντούτοις το γεγονός ότι δεν προκύπρουν νέα φέρνουν τους οπαδούς των γαλαζοκιτρίνων σε αγωνία.

Προηγούμενη ενημέρωση (14:29): Συνάντηση ανάμεσα σε Πρόδρομο Πετρίδη και Σάββα Πουρσαϊτίδη εξελίσσεται αυτή τη στιγμή. Είναι η δεύτερη μετά τη βαριά ήττα του ΑΠΟΕΛ με 0-4 από την Πάφος FC και αναμένεται να βγάλει… άσπρο καπνό για το μέλλον του Ελλαδίτη προπονητή.

Οι πληροφορίες θέλουν πολύ δύσκολη την παραμονή του στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων, ωστόσο αναμένεται η επίσημη τοποθέτησή τους. Υπολογίζεται πως εντός της ημέρας θα προκύψει ανακοίνωση από τον σύλλογο της Λευκωσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ