aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τα €600.000 του Πιέρου Σωτηρίου και οι οικονομικές ισορροπίες στα αποδυτήρια»

«Τα €600.000 του Πιέρου Σωτηρίου και οι οικονομικές ισορροπίες στα αποδυτήρια»

Ως ανέφικτη χαρακτηρίζουν πλέον στην Ελλάδα τη μετεγγραφή Πιέρου Σωτηρίου στον Άρη. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας metrosport.gr σημειώνει ότι ο Κύπριος φορ έχει απολαβές 600.000 ευρώ στην Αστάνα, οπότε δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να διαπραγματευτεί με ομάδα από την Ελλάδα, ενώ τονίζεται πως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θέλουν να διαταραχθεί η ισορροπία στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Η προοπτική της απόκτησης επιθετικού για την κορυφή παραμένει υπαρκτή, παρά το γεγονός πως το όλο θέμα έχει μείνει στάσιμο τα τελευταία 24ωρα, ίσως γιατί οι “κιτρινόμαυροι” ασχολούνται περισσότερο με το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Παρόλα αυτά, εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει… πουθενά.

Το όνομα του Πιέρου Σωτηρίου εμφανίστηκε στις αρχές του νέου χρόνου, καθώς ο παίκτης ψάχνει τρόπο να φύγει από το Καζακστάν και την Αστανά στην οποία αγωνίζεται, ενώ η αξία του είναι γνωστή.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, όμως, αμείβεται με συμβόλαιο το οποίο αγγίζει τις 600 χιλιάδες ευρώ ετησίως, οπότε με αυτά τα δεδομένα δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα να διαπραγματευτεί με ομάδα από την Ελλάδα. Ο κύπριος επιθετικός ξέρει για τον Αρη, δεν είναι αρνητικός σε επαφές, ωστόσο το θέμα είναι και η άποψη των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Ο Σωτηρίου προτάθηκε πριν αρκετές εβδομάδες και -σε εκείνη τη φάση τουλάχιστον- δεν είχε κάνει… γκελ. Επί του παρόντος η υπόθεση είναι ρευστή, όπως το ίδιο ισχύει και με την αντίστοιχη του Γκερέρο. Ο Ισπανός της Νότιγχαμ αναζητά ομάδα κι έτσι κάνει… άνοιγμα και στην ελληνική αγορά. Σας μεταφέραμε ότι ο παίκτης δεν είναι στο στυλ που ψάχνουν οι Θεσσαλονικείς, άσχετα αν λέγεται ότι επιχειρείται… στροφή στο πρόσωπό του.

Στην Αλκμήνης ξέρουν πως τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα και, όπως τονίσαμε στο φύλλο της Πρωτοχρονιάς, ο Αρης θα αγοράσει, εάν βρει καλύτερο φορ από τους διαθέσιμους. Εκτός του μπάτζετ σημαντικό ρόλο παίζει και η διατήρηση της ισορροπίας στα αποδυτήρια. Οι επικεφαλής της ΠΑΕ θέλουν να διατηρήσουν τις (οικονομικές) αποστάσεις, προκειμένου να μην παρατηρηθούν εσωτερικές τριβές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ