aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς

ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ)

Το έργο ήταν από την αρχή πολύ δύσκολο. Άλλωστε και μόνο τα ονόματα των αντιπάλων που προέκυψαν από την κλήρωση, προκαλούσαν δέος. Ρέαλ Μαδρίτης, Ντόρτμουντ και Τότεναμ. Η πιο πετυχημένη κυπριακή ομάδα σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, ο ΑΠΟΕΛ,  απέδειξε όμως πως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και θα προσπαθήσει για μια ακόμη ποδοσφαιρική υπέρβαση. Οι περσινοί πρωταθλητές αναχώρησαν στις 10 το πρωί,  για την πρωτεύουσα της Αγγλίας για να διεκδικήσουν την τρίτη θέση στον 8ο όμιλο και αν τα  καταφέρουν το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Τότεναμ θα μιλάμε για άλλη μια χρυσή σελίδα στη λαμπρή ιστορία τους.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του ξέρουν πως έχουν μπροστά τους άλλη μια πολύ δύσκολη αποστολή. Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε όμως και στο παρελθόν διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας και αυτό θα κάνει και την Τέταρτη, παρόλα τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα προσπαθήσει να κάνει την αγωνιστική υπέρβαση. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας χθες στον ACTIVE ανέφερε: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να μείνει ζωντανή κάνοντας και ποδοσφαιρικές υπερβάσεις σε ομίλους. Το εκπληκτικό είναι πως σε αγώνες νοκ άουτ και με τη Λιόν, αλλά και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο καταφέραμε να προκριθούμε».

Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα θα παίξει και η αμυντική συμπεριφορά. Αν οι γαλαζοκίτρινοι καταφέρουν να χαλάσουν το παιχνίδι της αγγλικής ομάδας, τότε σίγουρα θα αυξήσουν τις πιθανότητές τους για να απογειωθούν. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα όνειρα αν τα κυνηγήσεις μπορείς να τα εκπληρώσεις και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι παίκτες του Δώνη. Μέσα στις τέσσερις γραμμές του Γουέμπλεϊ είναι αποφασισμένοι να το κυνηγήσουν και γιατί όχι να το κάνουν πραγματικότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ