aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΤα δύο πέναλτι, το ένα που δεν δόθηκε και οι φωνές για κόκκινη στον Μερκή

Τα δύο πέναλτι, το ένα που δεν δόθηκε και οι φωνές για κόκκινη στον Μερκή

Αρκετές οι φάσεις στον αγώνα Αλκή-ΑΠΟΕΛ, με τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου να έχει δύσκολο έργο. Στο 54΄ ο Ζαχίντ πάτησε μέσα στην περιοχή τον Μπελαμεϊρί, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Στο 56΄ ο Ιβάν Κάρλος είχε μονομαχία με τον Μερκή μέσα στην περιοχή και έδωσε ένα πέναλτι που θα μπορούσε να αποφύγει. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για δεύτερη κίτρινη στον Μερκή, αλλά σωστά δεν την έδωσε ο διαιτητής. Κίτρινη κάρτα δόθηκε στον Ντελατόρε για χτύπημα στον Ακόστα στο 87΄, σε μία φάση που σήκωνε μέχρι και κόκκινη. Στο 90΄ σωστά δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΑΠΟΕΛ για καθαρή ανατροπή του Νατέλ από τον Σερφά.

To πρόσωπο του αγώνα: Λέο Νατέλ

Μπήκε ως αλλαγή στο 62΄ και κατάφερε σε δυο φάσεις ο νεαρός Βραζιλιάνος να βάλει τη σφραγίδα του. Στο 90΄ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΑΠΟΕΛ πήρε προβάδισμα με 3-2 και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό 4-2 μετά από εξαιρετική ενέργεια του (πολύ καλού) Μούσα Αλ-Τάαμαρι. Ηταν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Στο 90ό λεπτό, ο Σερφά ανέτρεψε καθαρά τον Νατέλ σε ένα μαρκάρισμα που θα μπορούσε να αποφύγει και ο Μοράις από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού. Ήταν μια κρίσιμη φάση στο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ