aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα διορθωτικά μέτρα του Κρίστιανσεν

Τα διορθωτικά μέτρα του Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε και απέδρασε με το διπλό από το Δασάκι, χάρις κυρίως στην εύρυθμη μεσοεπιθετική λειτουργία του. Αλωνεύτης, Εφραίμ, Γιαννιώτας δούλεψαν και συνεργάστηκαν πολύ καλά με τους Βινίσιους, Μοράις και Ντε Καμάργκο, αν και σε ένα σχετικά αδόκιμο ώς τώρα σχήμα.

Παρότι ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε σχετικά νωρίς πίσω στο σκορ, εντούτοις κατάφερε και αντέδρασε επίσης γρήγορα και πριν κλείσει το ημίχρονο είχε ήδη ανατρέψει τα σε βάρος του δεδομένα και βρισκόταν σε θέση οδηγού.

Ο Εθνικός παρά την αιφνίδια απουσία του Κατσιαράβα δημιούργησε προβλήματα και ρήγματα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ, κυρίως από την αριστερή πλευρά, πέτυχε δύο γκολ (έγινε η δεύτερη ομάδα μετά τη Δερύνεια που σκόραρε δις), ενώ απείλησε το τέρμα του Βάτερμαν σε άλλες δύο-τρεις περιπτώσεις.

Βέβαια, απουσίες υπήρχαν και στην άμυνα (Μιλάνοφ), ενώ ο Κρίστιανσεν έδωσε εκ νέου χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννου, ο οποίος κάλυψε το αριστερό άκρο. Με τις επιστροφές και τις νέες προσθήκες που έγιναν, ο Δανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει σε διορθωτικά μέτρα, αλλά και διαφοροποιήσεις, κάτι που παραδέχτηκε άλλωστε και ο ίδιος με την απόκτηση του Γιαμπερέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ