aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δεδομένα με Αΐλτον και ΑΠΟΕΛ

Τα δεδομένα με Αΐλτον και ΑΠΟΕΛ

Η οπαδική ιστοσελίδα apoel.net, παρουσιάζει τα δεδομένα στην περίπτωση Αΐλτον και κατά πόσον είναι εφικτή η ένταξή του στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και αυτό το όνομα του Αίλτον Αλμέιδα συζητείται ανάμεσα στους οπαδούς μας. Ο κρυφός ή και φανερός πόθος όλων μας είναι η επιστροφή του εξωγήινου στον ΑΠΟΕΛ. Η διαφορά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ότι ο ίδιος παρουσιάζεται διατεθειμένος να συζητήσει το ενδεχόμενο αφού δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Αλ Χιλάλ.

Το θέμα με τον Βραζιλιάνο έχει ως εξής. Προ μηνών ανανεώθηκε η συνεργασία του για ακόμα ένα χρόνο με ετήσιες απολαβές της τάξης των 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά προ μηνός ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται και για αυτό δεν ακολούθησε την Αλ Χιλάλ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Ο Βραζιλιάνος όμως δεν τον κουνά από την ομάδα του αν δεν αποζημιωθεί πλήρως ή αν δεν βρεθεί κάποια φόρμουλα με την οποία θα του καταβληθεί το ποσό αυτό έστω και αν αγωνιστεί κάπου αλλού.

Για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ ο 32χρονος πλέον Αλμέιδα θέλει διετές συμβόλαιο αλλά και να του καλύψουμε μέρος των απολαβών της φετινής χρονιάς. Το ποσό αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας ξεπερνά τις 700 χιλιάδες ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα η επιστροφή του παικταρά προϋποθέτει ένα τεράστιο για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ κόστος το οποίο δεν δικαιολογείται στην παρούσα φάση. Οι αρμόδιοι πρέπει να συνυπολογίσουν και τις αλλαγές που έρχονται στο Champions League καθώς και μια σειρά από άλλες παραμέτρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ