aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Τα δεδομένα για ΑΠΟΕΛ – Μιλόγεβιτς»

Η εντυπωσιακή πορεία του Πανιωνίου όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων οι οποίες έχουν στρέψει τα βλέμματά τους στην Πλατεία. Ένα από τα πρόσωπα που έχει κλέψει την παράσταση είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ο οποίος είναι στην λίστα του ΑΠΟΕΛ!

Όπως αναφέρει το Goal Ελλάδας ο τεχνικός του Πανιωνίου έχει δεχτεί κρούση από τους πρωταθλητές Κύπρου για την πιθανότητα συνεργασίας ενόψει του καλοκαιριού. Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ και έψαξε το θέμα.

Αναλυτικά: «Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο τεχνικός των «γαλαζοκίτρινων», Τόμας Κρίστιανσεν, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας, αφού στις μέχρι στιγμής επαφές με τον σύλλογο έχει διαπιστωθεί μεγάλη διαφορά στο οικονομικό κομμάτι.

Για τον λόγο αυτό στον ΑΠΟΕΛ έχουν ετοιμάσει ήδη μια λίστα με υποψήφιους προπονητές και μέσα στην λίστα αυτή φιγουράρει και το όνομα του τεχνικού του Πανιωνίου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η κατάσταση έχει προχωρήσει, αφού στην κυπριακή ομάδα είναι διστακτικοί για τον Μιλόγεβιτς και αυτό γιατί από την Ομόνοια δεν έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις (παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι έφτασαν στον τελικό του Κυπέλλου).

Διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είχε συζητήσεις με τον Πανιώνιο την Μεγάλη Εβδομάδα και μάλιστα ορισμένοι το προχώρησαν ακόμα περισσότερο κάνοντας λόγο για συμφωνία και για τη νέα σεζόν, κάτι που σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr δεν ισχύει.

Το σίγουρο είναι ότι ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα προσπαθήσει να εξαργυρώσει την τρομερή χρονιά που κάνει στην Πλατεία-κάτι απολύτως λογικό-ενώ στη Νέα Σμύρνη περιμένουν το τέλος και των πλέι οφ για να πάρουν αποφάσεις για πολλά και σημαντικά θέματα που θα απασχολήσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν που θα την βρει στα ευρωπαϊκά γήπεδα».

https://goal.philenews.com/o-milogevits-erchete-kolybontas/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ