aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα δεδομένα απόκτησης επιθετικού μετά τον Ντε Βινσέντι

Τα δεδομένα απόκτησης επιθετικού μετά τον Ντε Βινσέντι

 ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε το βάρος του στην απόκτηση επιθετικού. Οι Ούγκο Βιέιρα και Πέδρο Κόντε απασχολούν ακόμα τους πρωταθλητές, από τη στιγμή που δεν συμφώνησαν με άλλη ομάδα (ο Ισπανός βεβαίως, ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα και υπάρχει ρήτρα €900.000 στο συμβόλαιό του). Ασφαλώς, οι γαλαζοκίτρινοι εξετάζουν και άλλους στράικερ, καθώς η αλήθεια είναι πως με τους συγκεκριμένους υπάρχει στασιμότητα και τεράστιες δυσκολίες.

Την ίδια ώρα, η απόκτηση του Τομάς ντε Βινσέντι λύνει τα χέρια του Μπρούνο Μπαλταζάρ, αφού είναι γνωστό ότι μπορεί να αγωνιστεί -αν χρειαστεί- και στην κορυφή. Όμως, η ένταξη του Αργεντινού στο έμψυχο δυναμικό δεν σχετίζεται με την καθυστέρηση απόκτησης σέντερ φορ, προσθήκη που αργά ή γρήγορα θα γίνει.

Διαβάστε επίσης: Δίνει πάνω από €1.500.000 σε Εμπεσίλιο ο Ερυθρός Αστέρας

H πώληση του Λορέντζο Εμπεσίλιο στον Ερυθρό Αστέρα και το χρήμα που θα μπει στο ταμείο της ομάδας κάνει πιο εύκολο το έργο της διοίκησης του ΑΠΟΕΛ γι’ απόκτηση επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ