aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα αστυνομικά μέτρα του ΑΠΟΕΛ-Ρόζενμποργκ

Τα αστυνομικά μέτρα του ΑΠΟΕΛ-Ρόζενμποργκ

Η Αστυνομία στo πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί σήμερα στις 20:00, στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ρόζενμποργκ να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Λόγω της πολύ αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στο γήπεδο (αναμένονται πέραν των 15.000 φιλάθλων), προτρέπονται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 18:30.

Ανακοινώνεται ότι: «Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις ανατολικές, δυτικές και νότιες κερκίδες του σταδίου και οι φίλαθλοι της Ρόζενμποργκ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες. Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους χώρους στάθμευσης του Σταδίου. Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα πωλούνται εισιτήρια στα δυτικά ταμεία του σταδίου, τα οποία θα λειτουργήσουν η ώρα 18:30. Απαραίτητη είναι η κατοχή της κάρτας LOYALTY CART για την έκδοση εισιτηρίου.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου, ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα και σακιδίων.

Όσον αφορά στη στάθμευση οχημάτων στο νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται. Παρατηρήθηκε επίσης το φαινόμενο της στάθμευσης οχημάτων στις οδούς προς τη δυτική πλευρά του σταδίου (οδός Γιάννου Κρανιδιώτη και οδό Περικλή Δημητρίου) ως επίσης και στο δρόμο πίσω από το δεύτερο βοηθητικό γήπεδο, τα οποία προκαλούν άσκοπη ταλαιπωρία του κοινού.

Προτρέπονται οι οδηγοί όπως σταθμεύσουν τα οχήματα τους σε ασφαλές μέρος έτσι ώστε να μην καταγγελθούν. Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ