aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα… ακούει ο Ντεν Χάαγκ, έντονη κριτική για τις… εμμονές του

Τα… ακούει ο Ντεν Χάαγκ, έντονη κριτική για τις… εμμονές του

Με καθόλου θετική… ματιά δεν είδαν την ισοπαλία (0-0) του Άγιαξ με τον ΑΠΟΕΛ στην Ολλανδία. Και πώς να μην το κάνουν; Οι γαλαζοκίτρινοι είδαν στα μάτια τους πρωταθλητές της χώρας και σίγουρα ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο δημοσιογράφος Valentijn Driessen της εφημερίδας «De Telegraaf» σε σημερινό (21/8) του δημοσίευμα, τα… λέει έξω από τα δόντια καθώς ρίχνει ευθύνες τόσο στον προπονητή, Έρικ Ντεν Χάαγκ όσο και στους ποδοσφαιριστές του Άγιαξ. Συγκεκριμένα τονίζει πως ο κόουτς της ομάδας δεν βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται καθώς δεν προχωρά σε αλλαγές και επιμένει σε κάποιες αποφάσεις του.

Στη συνέχεια το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει πως ο Μαζραουί δεν μπορεί να αποδώσει στο ανασταλτικό κομμάτι καθώς η θέση στην οποία αγωνίζεται καλύτερα είναι το δεξί άκρο της άμυνας. Όσον αφορά την είσοδο των Μάριν και Φέλτμαν, ο δημοσιογράφος τονίζει πως δεν ανταποκρίθηκαν όσο έπρεπε. Τέλος χαρακτηρίζει «φτωχή» τη δικαιολογία του Ντεν Χάαγκ για την απουσία του Πρόμες, αφού στα προηγούμενα ματς που ήταν διαθέσιμος, χρησιμοποιήθηκε μόνο μια φορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ