aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤα αφεντικά «τρελάθηκαν» και θέλουν να ρίξουν τα τσιμέντα με Τάαμαρι!

Τα αφεντικά «τρελάθηκαν» και θέλουν να ρίξουν τα τσιμέντα με Τάαμαρι!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ 

Η Πάφος FC των κ.κ. Λομάκιν και Ντουμπόφ, προσπάθησε στη λήξασα σεζόν να μπει στην ελίτ του ποδοσφαίρου μας προσφέροντας ετήσια συμβόλαια κόστους 400 και 500 χιλιάδων ευρώ. Δεν τα κατάφερε παρά την παρουσία πολλών ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών, αλλά οι ιδιοκτήτες, φαίνεται ότι δεν πτοήθηκαν καθόλου.

Το επιβεβαιώνει το γεγονός ότι έχουν στο στόχαστρό τους, τον Μούσα Αλ Τάαμαρι! Μια μετεγγραφή που αν γίνει πραγματικότητα θα ρίξει τα τσιμέντα σε όλη τη διαδρομή από τη… σήραγγα Επισκοπής μέχρι την πόλη της Πάφου. Το ενδιαφέρον της παφιακής ομάδα για τον Ιορδανό διεθνή δημοσίευσε η ιστοσελίδα «alphanews» και επιβεβαιώθηκε διά στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Πολύβιου Παλιούρα στον Active (107,4 & 102,5) και αργά το βράδυ από τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουπόβ στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Πάφος FC κατέθεσε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Αλ Τάαμαρι έναντι 1.000.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 30%.

Διαβάστε επίσης: Ντουπόβ: «Ο Τάαμαρι είναι επένδυση, να εκμεταλλευτούμε την κατάσταση»

Ο πήχης για την Πάφος FC εκτοξεύτηκε στα ύψη, εκεί που δεν μπορεί να τον ανεβάσει οποιαδήποτε άλλη κυπριακή ομάδα. Από τις δηλώσεις Παλιούρα, φαίνεται ότι το ενδιαφέρον για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό θα έχει και συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Τάαμαρι για μετεγγραφολογία: «Στην Κύπρο μόνο ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ