aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤ. Αντωνίου: «Το δίχτυο εξεύρεσης παικτών του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξηλωθεί»

Τ. Αντωνίου: «Το δίχτυο εξεύρεσης παικτών του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξηλωθεί»

Έντονος ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και πρώην διοικητικό στέλεχος, Τάκης Αντωνίου, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις (Super Sport 104.0) σχολιάζοντας την εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς, τον αποκλεισμό, το οικονομικό αλλά και το μέλλον του Αλ Τάαμαρι.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για το παιχνίδι: «Αυτοτιμωρηθήκαμε, δεν μας τιμώρησε η μπάλα. Υπήρχε αρκετή διαφορά δυναμικότητας, περίμενα την Σλόβαν πιο ισχυρή και απειλητική, δεν θυμάμαι κυπριακή ομάδα να μην μας απειλήσει, έστω μια φορά και μάλιστα στην έδρα της. Εμείς χάσαμε αυτόν τον αγώνα. Ενώ έπρεπε να γνωρίζουμε κάποια πράγματα, εννοώ οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής, φάνηκε ότι δεν… Δώσαμε κόρνερ χωρίς πίεση τις καθυστερήσεις, χωρίς πίεση παίκτης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ, θα μπορούσε εύκολα να την διώξει πλάγιο. Ακολούθως έγινε ένα παιδιάστικο λάθος και δώσαμε το πέναλτι, δεν ήταν σύμπτωση αυτό, αυτοτιμωρηθήκαμε ως ΑΠΟΕΛ».

Για το οικονομικό: «Είναι τεράστια η ζημιά, δεν είμαι ειδικός, δεν θέλω ν’ ασχολούμαι με το οικονομικό αλλά καθαρά με το αγωνιστικό. Με ενοχλεί που κάθε χρόνο φέρνουμε παίκτες και μπαίνουν στην δεξιά πλευρά της λίστας. Δεν το νιώθω μόνο εγώ αλλά όλος ο κόσμος. Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι θα κάποιοι παίκτες θ’ αποζημιωθούν και φέτος. Το δίχτυο εξεύρεσης παικτών του ΑΠΟΕΛ πρέπει να ξηλωθεί, δεν ξέρω με πιο τρόπο επιλέγονται και ποιος έχει τον τελευταίο λόγο, κάτι πρέπει να γίνει. Υπάρχουν καλοί παίκτες. Συνολικά, όμως, είμαστε ζημιωμένοι από αυτό την υπόθεση έχουμε πωλήσει παίκτες αλλά δυστυχώς έχουμε φέρει παίκτες για τους οποίους αντιλαμβάνεσαι από το πρώτο ή δεύτερο ματς ότι δεν κάνουν».

Για τον Τάαμαρι: «Έχουν γίνει λάθη με τον Τάαμαρι, είχε τις προδιαγραφές. Στην πορεία εγκλωβίσαμε τον παίκτη, τον βάζαμε μόνο εναντίον όλων. Έχω γίνει κουραστικός με τον Τάαμαρι, χρειάζεται ελεύθερο ρόλο αυτό είναι το είδος του παιχνιδιού του. Ο ΑΠΟΕΛ έχει ποιότητα, μπορεί να έχασε χθες έχουν έρθει παίκτες που δεν είναι του επιπέδου που θα θέλαμε, έχουμε όμως και ποιοτικούς. Πάρα πολύ δύσκολη μέρα η επόμενη μέρα, το οικονομικό κόστος χρειάζεται ψυχραιμία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ