aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤ. Αντωνίου «Μακάρι να μην κλείσει η πρόκριση από αύριο»

Τ. Αντωνίου «Μακάρι να μην κλείσει η πρόκριση από αύριο»

Ο παλαίμαχος άσσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, μίλησε στον Super Sport 104, 00 δίνοντας δικές του εκτιμήσεις για τους διπλούς αγώνες που ακολουθούν, ανάμεσα στους δυο αιώνιους του Κυπριακού ποδόσφαιρου

Για το γεγονός ότι δεν μπήκε το ΑΠΟΕΛ στην εξάδα: «Δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ να μπούμε στην εξάδα. Εκ των πραγμάτων φάνηκε πως ήταν δύσκολο γιατί δεν εξαρτάτο μόνο από την ομάδα μας. Αντίθετα αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που τα κατάφερε. Η δική μας ομάδα πρέπει να μπει σε μια ψυχοφθόρο διαδικασία στο δεύτερο γκρουπ και να μείνει μακριά από περιπέτειες».

Για το παράδειγμα της ΑΕΛ: «Τα τρία βασικά στοιχεία που πρέπει να ξεχωρίζουν σε μία ομάδα είναι το σκάουτινγκ, το προπονητικό τιμ και το οικονομικό. Σε αυτά τα τρία κομμάτια πρέπει να υπάρχουν ικανά άτομα και καλή οργάνωση. Αν υπάρχουν αυτά, τότε μία ομάδα με μικρό μπάτζετ, μπορεί να φτιάξει μία καλή ομάδα, αλλά και το αντίστροφο».

Για το Κύπελλο με την Ομόνοια: «Από ότι φάνηκε, το ΑΠΟΕΛ όπως είναι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να ανταγωνιστεί την Ομόνοια. Σίγουρα όμως δεν είναι απαγορευτική αυτή η διαφορά. Μπορεί με μια προσεγμένη τακτική να κυνηγήσει κάτι καλό, όμως επειδή είναι δύο οι αγώνες, ευνοείται ο πιο δυνατός. Όμως όλα μπορούν να συμβούν. Μακάρι να μην κλείσει η πρόκριση από αύριο. Να έχει ένα αποτέλεσμα που να διεκδικήσει την πρόκριση στον επαναληπτικό. Πρέπει να σκοράρει ο ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ